2777
2789
منم همین کارو کردم چقدر آدم آرامش داره قبول داری؟

دقیقا👌

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
داداشا دلتنگ هم نمیشن؟حالا زناشون باهم بدن اونا چی

تلفنی در تماسن

ما اوایل خیلی میرفتیم خونه اونا

دیدیم اونا نمیان گفتیم خب مایل به رفت و آمد نیستن ما هم دیگه نرفتیم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال نمیشم ولی جواب تماس میدم.من رفتم بهش گفتم فلانی پشت سر من حرف نزن میان بهم میگن . گفت کی گفته ...

منو جاری هم همینیم 

اون از من خیلی پایین تره 

البته خیلیارو دیدم پایین تر هستن از بعضی لحاظ ها 

ولی حسود نیستن و غرور دارن 

البته منم خیلی پولدار نیستم معمولی هستم ولی کلا از اون سطح خانوادگیم بالاتره 

تحصیل‌کرده ام خوشکل ترم خوش تیپ ترم 

اون از من کوچیک تره ولی ظاهرا اون خیلی بالا نشون میده من همه میگن ۷۵ اینایی 

لاغرم هستم از اونجا حسادتش شروع شد 👀😑

فقط نام کاربریت😃😁

😁😁😘

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
تلفنی در تماسنما اوایل خیلی میرفتیم خونه اونادیدیم اونا نمیان گفتیم خب مایل به رفت و آمد نیستن ما هم ...

اه اه از این نوع ادما که تا زن یه مرد میشن راهشو میبرن با اینکه جاریش بهش سر میزده و ادم خوبی بوده متنفرم بیچاره برادر شوهرت

خوب باش ولی ساده نه🎀

منو جاری هم همینیم اون از من خیلی پایین تره البته خیلیارو دیدم پایین تر هستن از بعضی لحاظ ها ولی حسو ...

همین دیگه بعضی جاریا کرمشون نمی خوابه آدم رو مجبور می کنن باهاشون دشمن بشه

جاریم این دفعه می گفت لجم ازت درمیومد فک میکردم خودت باعثشی که مادرشوهرم تو رو بکوبه تو سر من 

بعدا فهمیدم اونا میخوان تفرقه بندازن.

همینم بود . مادرشوهرم هر وقت غیبت اونو پیشم میکرد من از اون دفاع می کردم دیگه ساکت میشد.

اما اون انگار جرات نداره از من دفاع کنه شایدم دلش خنک میشه با غیبت من. بهرحال من اهمیت نمیدم اونا هر لحظه با هم هستن تحملش سخته بذار کمی هم حال کنن با غیبت من 😁

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

همین دیگه بعضی جاریا کرمشون نمی خوابه آدم رو مجبور می کنن باهاشون دشمن بشهجاریم این دفعه می گفت لجم ...

اره بابا مهم اینه وقتی تو قدرت داری نمیتونن تحمل کنن😃