2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
اتفاقا برخورد اسی خیلیم عالی بود .فک کن یکی میزد تو گوش پسره .میگفتن دخترتون عصبی و دست بزن داره.این ...

ممنونم

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

واقعا گفت چه هرزه ایازخداشم باشه ی زن باسوادتحصیل کرده ...چه بی سواد وبی ادبمن بودم بلندبهمه میگفتم ...

خیر سرش فک میکنه این چیزی که من میگم یعنی اینکه کلا با آقایون در ارتباط باشی 

فکر کرده بود من انقد عوضیم که... 

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگفتی هرزه یعنی کی از دید شما؟

کسی که هدف داره و میخواد به هدفش برسه ؟

یه چیزی بگم خواهرانه برو دنبال هدفت. هم بخوای شوهر کنی هم ادامه تحصیل سخته .نمیگم شدنی نیست .فردا میری بچه دار میشی یا شوهرت میزنه زیر حرفش نمیتونی ادامه بدی.حالا به ندرت کسی پیدا میشه پشت همسرش باشه و بزاره به آرزوهاش برسه

میگفتی هرزه یعنی کی از دید شما؟کسی که هدف داره و میخواد به هدفش برسه ؟یه چیزی بگم خواهرانه برو دنبال ...

من خودم زیاد با ازدواج موافق نیستم

نه از بچه خوشم میاد نه از شوهر

اینو به خاطر خانوادم قبول کردم

بلکمم آدم خوبی باشع

خدارو شکر اخلاقش همون اول رو شده.پرونده شوهرو ییند برو سراغ هدفت

الحمدلله

حیفه اسی ب درست بچسب

دوران دانشجویی واقعا از فشنگ ترین و رویایی ترین دورانهای زندگی هر دختریه،گشتن بد دوستای هم فکر،استقلال شخصیتی،بدون دغدغه متاهلی و شوهر و خانواده شوهر و هزارتا چالش .....من خودم ۲۶ ازدواج کردم واقعا راضیم

شوهرمم خوبه واقعا راضیم

ولی هرچی ب وقتش 

الان وقت درس خوندنته

ازدواج خودش ۱ چالش بزرگه ،بهتره با زمان دانشگا همزمان نشه

امضامو بخون دانلود کن گوش بده،عالیه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
حیفه اسی ب درست بچسبدوران دانشجویی واقعا از فشنگ ترین و رویایی ترین دورانهای زندگی هر دختریه،گشتن بد ...

ممنون از راهنماییت چشم