2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست

فکر کنم تا الان تو خانوادت بهت عزت نفس داشتنو یاد ندادن پس هنوز وقت ازدواجت نرسیده یه ذره صبر کن بازم

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت هرزه ای بعد تو اینقدر خوب برخورد کردی؟!!!!

جواب بالاییمو نگا

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

خانما قشنگترین برخورد در کمال ادب چیه این جور مواقع؟

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

یعنی بهت گفت از الان معلومه هرزه ای؟!!! و تو شیک و مجلسی اومدی بیرون گفتی باید فکر کنم؟!!! این دیالو ...

چون خانوادم کسایین که این خاله بابامو با اون پسر ایکبیریشو بیشتر از من دوست دارن

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

همین ک تو سکوت کردی و ازخودت دفاع نکردی

مشخص میشه برای ازدواج خیلی زود

چون توزندگیت سیاست نداشته باشی عذاب اوره 

جواب مادرشوهر وبقیه 

اگه درست خوبه اصلا راه نده خاستگاربیاد  

دیگه الان دخترا ۳۰سالگی شوهرمیکنن

خودش چیکاره؟کار خوبی کردی ازدواج با این آقا به صلاح نیستخدارو شکر کن اخلاقش رو شده

تو اداره کارآب کار میکنه

بهت گفت هرزه و تو همینجور هیچی نگفتی بهش

من بودم کشیده میزدم تو گوشش بفهمه هرزه هفت جد و آبادشه مرتیکه دو هزاری

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

چقدرررر بی ادب و بی شخصیت

ببین از من بهت نصیحت اگه درست خوبه تا قبل ۲۵ ازدواج نکن حیفه،ابن ادم مزخرفم اصلااااا بدرد نمیخوره بی ادب بی شخصیت،چقدررررر وقیح!!!!

تو خاستگگاریا قبل از اومدن پسره گوشیتو ۱ جا نزدیک محل نشستن رو ضبط بذار. حرفاتونوضبط کن

هم بعدا میتونی مجدد گوش کنی بهتر نصمیم بگیری هم مثل این مورد میتونی برا پدر مادرت پخش کنی

وای ک چقدر بی شخصیت بوده تفففففف ب ذاتش!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
فکر کنم تا الان تو خانوادت بهت عزت نفس داشتنو یاد ندادن پس هنوز وقت ازدواجت نرسیده یه ذره صبر کن باز ...

نه دیگه این کارو میکردم به اون نکبت نمی گفتن بیشعور میگفتن تقصیر خودته

چقدرررر بی ادب و بی شخصیتببین از من بهت نصیحت اگه درست خوبه تا قبل ۲۵ ازدواج نکن حیفه،ابن ادم مزخرفم ...

دفعه بعد حتما این کارو میکنم