2777
2789
اولا من با استارتر بودم نه با شمادوما کسایی لیاقت دارن که برن رشته های نظری که سختیشو کشیده باشن الا ...

😐😂 یک جوری میگی شرایط خانم من امسال کنکور دادم یعنی شرایط سنجیدم منی که با معدل الف رفتم رشته ریاضی فیزیک دیدم آدمی که هیچی بارش نبوده با معدل ب سرکلاس ریاضی نشسته الان که مشاوره به بچه ها میدم دارم کامل میبینم به نظرم اول طرفتون یک نگاه کنید بعد حرف بزنید 

اولا من با استارتر بودم نه با شمادوما کسایی لیاقت دارن که برن رشته های نظری که سختیشو کشیده باشن الا ...

بعدم تو تو خونه اینا بودی که بگی تلاش نکرده در اندازه خودش تلاش کرده پس به نظرم بچه هایی که سهمیه دارن تیزهوشان و مدارس نمونه قبول میشن با رشته های تجربی ریاضی برو یقه اونارو بگیر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان شما کلاس چندمی؟یعنی آنقدر سخته.اخه خیلی بازار کار خوبی داره

😊عزیزم بازارکار خوبی رشته های ریاضی ندارن حتی اگه دانشگاه های تاپ درس بخونید من ترازم اونقدر بود امسال که دانشگاه های تهران زدم ولی بخاطر مهاجرت بوده چون بازار کار خوبی نداشته ! و حتی رشته های نظری ریاضی خیلی از کشور ها قبول ندارن

بعدم تو تو خونه اینا بودی که بگی تلاش نکرده در اندازه خودش تلاش کرده پس به نظرم بچه هایی که سهمیه دا ...

بازم میگم روی صحبتم با تو نیست با استارتر پس نتیجه می گیرم دخالت نکن موقعی دو نفر دیگه دارن حرف می زنن 

بازم میگم روی صحبتم با تو نیست با استارتر پس نتیجه می گیرم دخالت نکن موقعی دو نفر دیگه دارن حرف می ز ...

😊ببخشید ولی اونقدر سنت کم هست که متاسفم حتی واسه وقتی که گذاشتم برای تو تایپ کردم !

بازم میگم روی صحبتم با تو نیست با استارتر پس نتیجه می گیرم دخالت نکن موقعی دو نفر دیگه دارن حرف می ز ...

ولی جای شما بودم درس میخوندم خانم تلاش گر نه اینکه اینجا پلاس باشم چون تا اونجایی که می‌دونم درصد امتحان نهایی دهم چهل درصد هست 

😊ببخشید ولی اونقدر سنت کم هست که متاسفم حتی واسه وقتی که گذاشتم برای تو تایپ کردم !

من بی احترامی به شما نکردم می دونم خیلی هم سررشته داری ولی ما ۳ سال فرق داریم با شما امتحانا کشوری شده و سخت تر و واقعا امسال عده ی کمی تجربی اوردن 

در کل من قصد بی احترامی نداشتم چون حالا بزرگ تر ما هستید 🌹💞

اره

ولی ریسک نکن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان شما کلاس چندمی؟یعنی آنقدر سخته.اخه خیلی بازار کار خوبی داره

من تموم کردم دوازدهمو،ببین اره بازار کار خیلی خوبی داره انصافاً،ولی متاسفانه امسال خیلی سخت گرفتن به بچها امتحانات نهایی از کنکور بدتر بود 

کلا باید بخونیی میگن تجربی سخته ولی بنظر من انسانی سختره باز تجربی حلیات داره

اگه واقعا عُرضشو داری برو فقط باید بخوبی چشماتو رو همه چیز ببندی فاز عاشقی و این حرفارو بگیری شک نکن افتادی

یه برگه وردار ببین تو چه دروس هایی ضعیفی تو چه دروسی خیلی خوبی طبق همون برو جلو 

مثلا من اجتماعی افتضاح بود تاریخمو بازور میخوندم 

البته گاهی اوقاتم باید عاقلانه تصمیم گرفت ولی یه رشته ای برو کع بعدا پشیمون نشی