2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یکیو میشناسم از تجربی رفته گرافیک

ازتجربی وریاضی میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

😐جا تورو تنگ کرده الان ؟

جاشو تنگ مکرده داره میگه سخته عزیز دلم حقیقت تلخه 

منم فنی حرفه ای آورده بودم ولی رفتم آموزش و پرورش تعهد دادم رفتم انسانی مثل چیی پشیمونم چون واقعا سخته 

جاشو تنگ مکرده داره میگه سخته عزیز دلم حقیقت تلخه منم فنی حرفه ای آورده بودم ولی رفتم آموزش و پرورش ...

ببخشید ها ولی به نظرم کسی که بخونه سخت نیست براش الان منی که با معدل الف تو رشته ریاضی بودم برام سخت نبوده چون علاقه داشتم شاید برای ایشون سخت نباشه چون علاقه داره 

ببخشید ها ولی به نظرم کسی که بخونه سخت نیست براش الان منی که با معدل الف تو رشته ریاضی بودم برام سخت ...

خب دیگه همه چی به علاقه‌اس

منم میخوندم ولی متاسفانه ورق زندگیم برگشت دیگه نتونستم بخونم چون زندگیمون بهم خورد و مادر و پدر از همدیگه جدا شدن انگیزهام از بین رفت😊

😐جا تورو تنگ کرده الان ؟

اولا من با استارتر بودم نه با شما

دوما کسایی لیاقت دارن که برن رشته های نظری که سختیشو کشیده باشن الان تو از کجا میدونی امسال ما با امتحان علوم کشوری چی کشیدیم اصلا درکی نداری چون توی این شرایط نبودی پس اول شرایطو بسنج بعد نظر بده عزیزم

جاشو تنگ مکرده داره میگه سخته عزیز دلم حقیقت تلخه منم فنی حرفه ای آورده بودم ولی رفتم آموزش و پرورش ...

الان شما کلاس چندمی؟یعنی آنقدر سخته.اخه خیلی بازار کار خوبی داره

شما اگر می تونستی دوام بیاری رشته ریاضی از همون نهم میاوردی و می رفتی جای شما ها همه کار دانشه لطفا ...

الان منظورت از شما ها چیه؟؟؟؟ و اینکه من نهمم اوکیه بخاطره هفتم و هشتم که نمیتونم برم و اون موقع هم نمیدونستم شرایط چطوره کوچک بودم

الان منظورت از شما ها چیه؟؟؟؟ و اینکه من نهمم اوکیه بخاطره هفتم و هشتم که نمیتونم برم و اون موقع هم ...

منظوری ندارم فقط میگم جای تو نیست چون تلاش نکردی سختی نکشیدی جای کسی ای هست که تلاششو کرده