2777
2789
عنوان

به نظرتون در حق این ادم اجهاف نشده

129 بازدید | 23 پست

خواهر بزرگتر یک رشته از رشته های تاپ تجربی  خونده باشه اونم پردیس (هزینه داره که از ازادم بیشتره ولی مدرکش برابر با دولتیه )

خواهر دومی یه رشته ی مهندسی خوب اما دانشگاه دولتی دانشگاه تقریبا خوبی 

و اینکه کلا خواهر بزرگه از اول توی مدراسی درس خونده که همه شهریه زیاد داشتن و کلا خیلی هزینه شده براش اما خواهر دومی مدارس دولتی اصلا هزینه نداشتن  خونده

و همیشه محبت خونواده  به اولی بوده و خب توی فامیل از بزرگه بیش تر تعریف بوده 

واینکه خب اولیه یه ازدواج خوب هم داشته  البته دومی مجرده  ازدواج نکرده هنوز

به نظرتون به دومی یکم ظلم نشده

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫

دومی خودش انتخاب کرده رشتشو و مدرسه ش و 

پس نه نشده 

حسودی هم نکنه همه چی حاصل انتخاب های خودشه 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرا بله ولی شاید خانواده در دومی قدرتی رو دیدن که دراولی ندیدن 

مثلا مادر من همیشه به خواهر بزرگتر توجه بیشتری داشت تا به من الان که خودم مادرم میبینم خواهرم به کمک بیشتری نیاز داشت 

دومی خودش انتخاب کرده رشتشو و مدرسه ش و پس نه نشده حسودی هم نکنه همه چی حاصل انتخاب های خودشه

خب مدرسه رو پدر مادر ثبت نام کردن از اول دیگه، رشته رو بله 

ظاهرا بله ولی شاید خانواده در دومی قدرتی رو دیدن که دراولی ندیدن مثلا مادر من همیشه به خواهر بزرگتر ...

خب اینجوری یکی همه سختی هاشو باید تنها بکشه 

خب مدرسه رو پدر مادر ثبت نام کردن از اول دیگه، رشته رو بله

خب دیگه 

الان مشکلش کجاست دانشجو هم شده 

مدرسه انچنان مهم نیست 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

نمیشه بهش گفت ظلم البتهقطعا دومی اگر قبول نمیشد هزینه دانشکاه میدادن براش.دلیلی هم نداره مجرد بمونه ...

نه کلا از اینکه گفتم مجرد منظورم فقط اینبود بزرگه ازدواج موفق داشته ،به این دلیل نیست این ازدواجش نا موفق بوده ، هنوز  خودش نخواسته ازدواج کنه، اخه خب این زجر کشید و دولتی قبول شد دیگه