2777
2789
عنوان

شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 66 پست

کلا با هر کسی هفته ای یکبار بسه به نظرم چه فامیل خودت چه شوهر. من 6 ماه یکبار میرم خونه مادرشوهرم چون شهرستانه. اما خونه پدر و مادر خودمم 2 ماه یکبار با شوهرم میرم وسطش هم ی بار بدون شوهرم میرم. کلاهفته ای دو سه بار خب زیاده منم باشم صدام درمیاد.

کلا با هر کسی هفته ای یکبار بسه به نظرم چه فامیل خودت چه شوهر. من 6 ماه یکبار میرم خونه مادرشوهرم چو ...

دوماه یکبار مادرتو میبینی؟ راهتون دوره ؟

خودش میره خونه مادرش.مثلا من تو خونه تنهام پامیشه میره اونجا.‌اونا خیلی بیشتر به هم وابسته ان. نمیدونم چرا رو رفت و امد من حساسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من از اوناس ک ما هفته ها هم نباشیم ن زنگی میزنه ن حالی میپرسهبهش ک اعتراضم کنی میگه عزیزم مگه ت ...

منم تا میرم خونه بابام دقیقا همینو میگه.‌میگه خیالم راحته و ژنگ نمیزنه. ولی بداخلاقی هم میکنه!!

چی بگم. میخوام عفت کلاممو حفظ کنم وگرنه دوسه تا آبدار نثار همشون میکردم😅

منم تا میرم خونه بابام دقیقا همینو میگه.‌میگه خیالم راحته و ژنگ نمیزنه. ولی بداخلاقی هم میکنه!!چی بگ ...

دقیقا همشون یکی هستن واصلا ب درد نمیخورن😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

از حرفات اینو فهمیدم.چون دیدم از این مدل آدما.شما هم هیچوقت حتی برای درددل هم که شده،درباره خانواده ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

کاملا درست بود نظرت عزیزم.

اسکرین شات گرفتم ازش هی بخونم یادم نره😅♥️

دوماه یکبار مادرتو میبینی؟ راهتون دوره ؟خودش میره خونه مادرش.مثلا من تو خونه تنهام پامیشه میره اونجا ...

نه مادرم اینا هم دور نیستن ی بار هم وسطش خودم میرم ی شب میمونم پیششون میشه ماهی یکبار. اما ی روز درمیون زنگ میزنم بهشون. به نظرم اگر کسی میخواد هفته ای دو سه بار بره خونه مادرش چه زن چه مرد خب کلا ازدواج نکنه بهتره. بعد هم توی این اوضاع اقتصادی ی کم رعایت طرف مقابل را هم باید کرد.

نه مادرم اینا هم دور نیستن ی بار هم وسطش خودم میرم ی شب میمونم پیششون میشه ماهی یکبار. اما ی روز درم ...

اینم باید امتحان کنم.‌خوبه بنظرم👌🏻

خانوادت نمیگن چرا نمیای؟ و زود به زود بیا و اینا؟

دقیقا همکار منم همین شرایط رو داره...میگه خونه خودشون که میرن پدر و مادرش به شوهرش خیلی احترام میذارن ولی شوهره توی دعواها میگه تو اگر از خانواده من بی احترامی ای دیدی من هربار میام خونه شما اونا بی احترامم میکنن‌..

خانواده شوهرش به شدت حسودن و مال و اموال همکارم و شوهرش رو میشمارن و بیشتر از خودشون امارش رو دارن..

قاشق نشسته

دیگه همکارم میگه من که عید به عید میرم خونه اونا...چند سالی میشه..شوهرشم حسرت به دل مونده که خانواده همکارم دعوتش کنن..همکارم میگه بهش گفتم من که نمیام چون بی احترام میشم،تو هم که میگی بهت بی احترامی میشه نیا...من هییییچ اصرار و رغبتی به اومدنت توی خونه پدر و مادرم ندارم.

قاشق نشسته