2777
2789
عنوان

شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 66 پست
اینم باید امتحان کنم.‌خوبه بنظرم👌🏻خانوادت نمیگن چرا نمیای؟ و زود به زود بیا و اینا؟

نه نمیگن چون بهشون گفتم اینطوری احترام ها از بین نمیره. سالی دو دفعه هم خانواده ام را دعوت میکنم. البته مادر همسرم هم سالی ی بار عید یا تابستون هروقت بیاد تهران یک شب دعوتش میکنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به بابات بگو اگر زنگ زدی جواب نداد دیگه بهش هیچوقت زنگ نزن. یا وقتی مادرش به شما زنگ میزنه شماهم جوا ...

نه مادرشو که کلا دارم براش😅

بابامم کلا همون اول شناختن .زنگش نمیزنن.‌چون زیاد تحویل نمیگیره

نه مادرشو که کلا دارم براش😅بابامم کلا همون اول شناختن .زنگش نمیزنن.‌چون زیاد تحویل نمیگیره

ببین عزیزم من اینو از مادربزرگم یادمه همیشه می گفت داماد را نباید زیاد تحویل بگیری یابو برش میداره دور از جون شوهر شما. داماد باید همیشه حالت مهمون داشته باشه و صمیمی نشه اگر نه زودی خودشو لوس میکنه.

ببین عزیزم من اینو از مادربزرگم یادمه همیشه می گفت داماد را نباید زیاد تحویل بگیری یابو برش میداره د ...

خانواده شوهر منم همین اعتقادو راجع به داماد و عروس دارن.منو زیاد تحویل نمیگیرن 

وای شوهر منم همینه. دقیقاچجوریه که با هیشکی مشکل نداری .بعد با خانواده که نزدیکترن با اونا مشکل داری ...

دلیل من اینه خانواده شوهرم زیاد سرحال و با محبت نیستن و اون محبتی که از سایر اقوام میگیرم ازونا نمیگیرم اونا خیلی تابلو به شوهرم ابراز محبت میکنن ولی نسبت به من سرد و کم مهرن منم تمایل زیاد به رفتن خونه شون ندارم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
[QUOTE=350528495] دلیل من اینه خانواده شوهرم زیاد سرحال و با محبت نیستن و اون محبتی که از سایر اقوا ...

خب کی ضرر میکنه منم نمیزارم پسرشون زیاد باهشون صمیمی بشه و خودمم کم میرم تا دعوتم نکنن نمیرم 

خب کی ضرر میکنه منم نمیزارم پسرشون زیاد باهشون صمیمی بشه و خودمم کم میرم تا دعوتم نکنن نمیرم

من نمیتونم تو رابطه شوهرم و خانوادش دخالت کنم.

ولی دارم فکر میکنم چجوری راه پیدا کنم بیشتر برم سمت خانواده خودم و کمتر دیگه برم خونه مادرشوهرم!

من نمیتونم تو رابطه شوهرم و خانوادش دخالت کنم.ولی دارم فکر میکنم چجوری راه پیدا کنم بیشتر برم سمت خا ...

من ماهی یه بار میرم دیشب دعوتشون کردم پارک مادر شوهرم کلی تنقلات آورده بود گفتم چرا زحمت کشیدین خیلی زیاده 

گفت  پسرم ببره سر کار بخوره 

من خودم دوتا بچه کوچیک دارم میتونست بگه چه اشکال داره آوردم همه تون بخورین یا هر حرف دیگه

چون اسمی از ما نیاورد منم ندادم شوهرم ببره سرکار به رو خودم نیاوردم 

با بچه ها داریم میخوریم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نوش جونتون عزیزم. شوهرتم فهمید؟

آره فهمید مادرش اینو گفته نه اون چیزی گفت نه من 

خودم‌و زدم به نفهمیدن 

خلاصه اونا هر کاری بکنن با سیاست تموم برعکسشو انجام میدم 

بنظرت کی ضرر میکنه ؟

افرین. اگه با سیاست باشه اونا ضرر میکنن. دمت گرم👌🏻👌🏻👌🏻😅😅

من مادرشوهرم خیلی هوای شوهرمو داره بیش از حد ولی انگار مارو نمیبینه 

من اصلا ازین قضیه ناراحت نیستم هر پولی هر چیزی که به شوهرم بده با سیاست کامل برای خودمو بچه ها خرج میکنم 

و اصلا به شوهرم نمیگم چرا مادرت مارو ندید میگیره میگم دستش درد نکنه خیلی کار خوبی میکنه 

خوراکی بده با بچه هام میخوریم پول بده میدم لباس برای خودمو بچه ها