2777
2789
عنوان

شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 66 پست
وای شوهر منم دقیقا همینه همه میگفتن درست میشه ولی نشد حاضره دو روز خونه تنها باشم ولی خونه مامانم نر ...

میشه بپرسک چند سالتونه؟

من شاید هفته ها تنهام تو خونه.یه روز اگه برم خونه مامانم و برگردم همون روز مثل یچه ها دیگه دوسم نداره!

نه همسرم خیلی هم دوست داره رفت و آمدو.

بعضیا اینجورین که فقط خانواده خودشونو دوس دارن،عروس و دوماد هم نداره.اخلاقشونه.کاش همه یاد بگیرن که خانواده همسرشونم مثل خانواده خودشون بدونن.کاری به اختلافات بعضیا ندارم.ولی اینو خیلی دیدم که از اول ازدواج هم ،خیلیا اینجوری ان.فقط خانواده خودشونو بیشتر احترام میذارن.چقدر بدم میاد از این رفتار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دوست دارم همون در حد معمول باشه اگه یکم زیاد شه بدم میاد ولی فقط با خانواده ش مثلا با عمو دایی خ ...

وای شوهر منم همینه. دقیقا

چجوریه که با هیشکی مشکل نداری .بعد با خانواده که نزدیکترن با اونا مشکل داری؟

مگه کارش چیه؟😅خوش به حالت.این انگار حساسه من برم البته کم نه ها.زیاد اگه برم حساس میشه

کارش طوریه ک چن شب چن شب نیس وما توخونه تنها میمونیم

حالا من دوس ندارم و همیشه باهاش مخالفم

اون میگه برین تنها میمونیم

میگم هیجا خونه ی خودم نمیشه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

نه همسرم خیلی هم دوست داره رفت و آمدو.بعضیا اینجورین که فقط خانواده خودشونو دوس دارن،عروس و دوماد هم ...

شوهر من اینجوریه.سعی میکنه با بد جلوه دادن خانواده من رفتارای بد خودشونو پوشش بده

من از دید خودم میگم ،شوهر من  رفت وامدش از عرف خارج هست وهر روز شده نیم ساعت حتما باید پیش خانوادش باشه ،اوایل زندگی به روزی ۴ ساعت هم می‌کشید وواقعا برای من اذیت کننده بود ،خانواده همسرم آدمهای خوبین ولی همین رفت وامدها باعث حس بد نسبت به اونها میشد ،این حس که من رو نمیخواد ،فقط کنار خانوادش خوشه ،خوب برای چی ازدواج کرد خوب پیش همونها میموند ،بعد ها فهمیدم شوهر خواهر شوهرم هم نسبت به این نوع رفت وامدها واکنش داره ،چون تقریبا هر روز خواهر شوهرم خونه مادر همسرم بود ،شما هم میگید رفت وامد زیاد باعث عکس العمل همسرتون هست ،احتمال میدم اون هم مثل من فکر میکنه.

من از دید خودم میگم ،شوهر من رفت وامدش از عرف خارج هست وهر روز شده نیم ساعت حتما باید پیش خانوادش ب ...

عزیژم من خیلیییییی رعایت میکنم.هفته ای یه بار .شاید ده روز یه بار برم خونه مامانم .که حس میکنم دل اونا میشکنه اصلا. خیلی مهمومی هارو نذفتم. خیلی هواشو دارم.ولی کلا اینجوریه که انگار دلش میخواد من با خانوادم بد باشم و فقط اینارو ادم حساب کنم

عجب...هر کسی یه مدلیه.ادمو سورپرایز میکنن با رفتاراشون این آقایون!!

همسر من از اوناس ک ما هفته ها هم نباشیم ن زنگی میزنه ن حالی میپرسه

بهش ک اعتراضم کنی میگه عزیزم مگه تو بیابون بودی خونه ی پدرت بودی دیگه جا از اونجا بهتر من چرا باید نگرانتون باشم😐

این رفتارش خیلی رومخه

خدارو شکر کن ک همسرت حساسه روت

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

شوهر من اینجوریه.سعی میکنه با بد جلوه دادن خانواده من رفتارای بد خودشونو پوشش بده

از حرفات اینو فهمیدم.چون دیدم از این مدل آدما.شما هم هیچوقت حتی برای درددل هم که شده،درباره خانواده ات هیچوقت جلوش چیزی نگو.چون همیشه همونو بهت سرکوفت خواهد زد.این مدل آدما همش دنبال آتو هستن که همین یه ذره رفت و آمد رو هم کم کنه.خیلی بده،ولی اخلاقشه.

ولی خودت اجازه نده که خیلی روی این قضیه بهت فشار بیاره،چون کم کم حریفت میشه.شما باید همیشه خانوادتو باارزش بدونی و رفت و آمدتو کم یا قطع نکنی.هروقت دیدی نشون میده که ناراحته یا مثلا دوست نداره،اصلا اهمیت نده و ازش نپرس .بی محلی کن تا بدونه اونا هم برات مهمن.چون اگه اهمیت بدی،میفهمه که روی این رفتارش ضعف داری و ازش برای جلو بردن همین رفتارش،استفاده میکنه.