گگگگگگ مدیر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 528 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست سلام دوستان کسی تواین بی بی چک هاله میبینه؟من خودم میبینم ولی تو عکس زیاد معلوم نیس 1403/05/31 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 528 دیدی گفتم پررنگ تر میشه. مثبتی، مطمئن باش😍منم امروز آزمایش دادم، منتظر جوابم. دعاکن برام ایشاالله که مثبتی😊
گگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 528 دیدی گفتم پررنگ تر میشه. مثبتی، مطمئن باش😍منم امروز آزمایش دادم، منتظر جوابم. دعاکن برام سلام چی شد؟
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 سلام چی شد؟ مثبت شد عزیزم. امروز هم دکتر سونو کرد و ساک بارداری و کیسه زرده رو دید حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
گگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 528 مثبت شد عزیزم. امروز هم دکتر سونو کرد و ساک بارداری و کیسه زرده رو دید خداروشکر مبارکه.هنوز همون روز که جواب مثبتو بگیری میری پیش دکتر سونو میکنه؟
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 خداروشکر مبارکه.هنوز همون روز که جواب مثبتو بگیری میری پیش دکتر سونو میکنه؟ من دیروز جواب گرفتم، امروز رفتم که دکتر داروهامو تمدید کنه، بتامو که دید گفت باید سونو شی حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
گگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 528 من دیروز جواب گرفتم، امروز رفتم که دکتر داروهامو تمدید کنه، بتامو که دید گفت باید سونو شی خوب بود خداروشکر؟قلب داشت؟
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 خوب بود خداروشکر؟قلب داشت؟ خوب بود خداروشکر. نه هنوز قلبش معلوم نیست، ۱۰ روز دیگه میرم برا قلب ان شاءالله حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
گگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 528 خوب بود خداروشکر. نه هنوز قلبش معلوم نیست، ۱۰ روز دیگه میرم برا قلب ان شاءالله راستی داروهات چیا هستن الان؟آمپول پروژسترون بازم باید بزنی؟
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 راستی داروهات چیا هستن الان؟آمپول پروژسترون بازم باید بزنی؟ استرادیول، پروژسترون، انوکساپارین، آ اس آ، ویتامین دی، کوالی فول حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 راستی داروهات چیا هستن الان؟آمپول پروژسترون بازم باید بزنی؟ دکتر داروها رو مثل قبل ادامه بده حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم