2777
2789
راس میگین؟ولی بعد نیم ساعت افتادا

اره ولی بعد نیم ساعت معتبر نیست 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

دوتا بی بی داشتم یکیشو امروز هدر دادم دیگه اون یکیو باید نگه روز۱۰به بعدمیزنم

ان شااااااءالله مثبته استراحت کن  فکرتوهم درگیر نکن من سر از انتقال و این جیزا درنمیارم ولی چون شرایطت خاصه خیلی مراقب باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه چندروز دیگه مثبت شه😔

انشاءالله مثبت میشه ناامید نباش 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ان شااااااءالله مثبته استراحت کن فکرتوهم درگیر نکن من سر از انتقال و این جیزا درنمیارم ولی چون شرای ...

انتظار داره کلافم میکنه خیلی کنجکاوم بدونم نتیجه چی میشه.الانم درد زیر شکم دارم ورانم تیر میکشه

انتظار داره کلافم میکنه خیلی کنجکاوم بدونم نتیجه چی میشه.الانم درد زیر شکم دارم ورانم تیر میکشه

عزیزم ان شااااااءالله مثبته و بسلامتی بغلش میگیری اما تنها کارت الان استراحت باشه و ب دور از هیجانات استرس خودش کلی اصر منفی روی بدنت میزاره

درحالت طبیعی هم هم مانع تخمک گذاری هم مانع لانه گزینی و لقاح میشه

منم هاله رو میبینم. فک کنم مثبتی، دیگه نزن تا روز۱۱، ۱۲.

منم روز ۱۱زدم‌ مثبت بود و کمرنگ، بعد هی میخوندم تو همین سایت که کمرنگ بوده و منفی بودن، استرس گرفتم و باز روز ۱۴ زدم دوخط پررنگ همون لحظه اول افتاد😇

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم هاله رو میبینم. فک کنم مثبتی، دیگه نزن تا روز۱۱، ۱۲.منم روز ۱۱زدم‌ مثبت بود و کمرنگ، بعد هی میخو ...

خدا کنه مال منم درست باشه.اتفاقا یکی که که چند روز جلوتر از من بود گفت بی بی زده روز ۱۲هاله انداخته دیروز رفته بود منفی شده بود منم استرس گرفتم نکنه مال منم اشتباه باشه

خدا کنه مال منم درست باشه.اتفاقا یکی که که چند روز جلوتر از من بود گفت بی بی زده روز ۱۲هاله انداخته ...

تو خیلی زود زدی. چند روز دیگه بزن مطمئنم پررنگ تره و مثبتی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

دیدی گفتم پررنگ تر میشه. مثبتی، مطمئن باش😍

منم امروز آزمایش دادم، منتظر جوابم. دعاکن برام