دوستان کار دانشجویی که بشه ماهی سه تومن درآورد ازش چی میتونه باشه؟ خودم فتوشاپ بلدم نمیدونم کجا قبول میکنن
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎. باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎. من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎. من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎ 🤍🦋°•●•°🦋🤍 ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد.. __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.) __________________________________________________. نگرش مثبت باعث واکنش زنجیرهای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت میشود. _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
علومپزشکی کمیته تحقیقات داره پروژه میتونی بگیری حقوق میدن یعنی هم تحقیقات هم دستمزد که چون تو دانشگاس راحته
بقیه دانشگاه هارو نمیدونم
مغازه های اطراف دانشگاه هم میتونی فروشندگی کنی
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
علومپزشکی کمیته تحقیقات داره پروژه میتونی بگیری حقوق میدن یعنی هم تحقیقات هم دستمزد که چون تو دان ...
جدی؟حتی دانشگاه آزاد ؟؟
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎. باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎. من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎. من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎ 🤍🦋°•●•°🦋🤍 ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد.. __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.) __________________________________________________. نگرش مثبت باعث واکنش زنجیرهای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت میشود. _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
یکی از دوستام هر جلسه مدلینگ هفت تومن میگیره البته اون زشت نیس
😆