2789
عنوان

دانشجویی☺☺☺☺☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست
علوم‌پزشکی کمیته تحقیقات داره پروژه میتونی بگیری حقوق میدن یعنی هم تحقیقات هم دستمزد که چون تو دان ...

یکم توضیح میدین لطفا؟ چقدره حقوقش و چطوریه روند کارش

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

جدی؟حتی دانشگاه آزاد ؟؟

آزاد خبر ندارم من دولتی ام ولی تحقیق کن فقط می‌دونم علوم پزشکی کمیته تحقیقاتش پروژه انجام بدی پول میده که برا سوابق خودت هم خوبه  یعنی هم رو پرونده هم دستمزد  اون پروژه میدن  حالا زیاد اطلاع ندارم دیگه از بقیه دانشگاه ها

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از دوستام هر جلسه مدلینگ هفت تومن میگیره البته اون زشت نیس

منم زشت نیستم 😔😌

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

یکم توضیح میدین لطفا؟ چقدره حقوقش و چطوریه روند کارش

پروژه ایه تحقیقاتیه 

برا هر پروژه انجام بشه پول میدن 

اینجور نیست ماهانه بدن 

پروژه های مختلفی هست  دو نفری سه نفر هم میتونی انجام بدی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

پروژه ایه تحقیقاتیه برا هر پروژه انجام بشه پول میدن اینجور نیست ماهانه بدن پروژه های مختلفی هست دو ...

مرسی عزیزم

لطف میکنین یه مثال بزنین، مثلا یکی از پروژه‌هایی که اخیرا انجام دادین چقدر زمان برده و چقدر حقوقش بوده

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

خب برو مدل شو چی ب ماهی سه تومن خودتو قانع می‌کنی آبروی دخترا رو بردی خودت

عریزم تو دوران دانشگاه و با درسای علوم پزشکی نمیشه توقع کار سنگین و حقوق بالا داشت برای گذران زندگیم که نمیخام چه ربطی داره آبرو دخترارو بردم؟  مرسی از راهنماییت🤝💖

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

مرسی عزیزملطف میکنین یه مثال بزنین، مثلا یکی از پروژه‌هایی که اخیرا انجام دادین چقدر زمان برده و چقد ...

عزیزم من خوردم به تابستون و اومدم خونه مهر قراره انجام بدم  

ممنون گلم موفق باشی

💚💚