2777
2789
عنوان

تبریک میگم به اونایی که فرهنگیان قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 43 پست
مدیریت که خیلی بهتره هم از لحاظ بازار کار هم پرستیژ کارای مرتبط باهاش مثلا میتونی استخدامی بانک شرکت ...

اره میدونم 

ولی دلم کلا اونجاست مگر اینکه یجوری از ذهنم پاکش کنم🙃

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
نه اخه ذوقم دیگه کور شدمیدونی چهاربار هربار با یه دلیلی با یه سری مشکلاتی که هرسال بیشتر شدن با تمام ...

آزمون استخدامی م ۲۸ رسمی میشن 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم ولی دلم کلا اونجاست مگر اینکه یجوری از ذهنم پاکش کنم🙃

اشتباه میکنی حالا چن سال دیگه متوجه میشی و خدا رو شکر میکنی بابتش😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اشتباه میکنی حالا چن سال دیگه متوجه میشی و خدا رو شکر میکنی بابتش😁

حتی امسال بااینکه دانشجوبودمم کنکور دادم ترمیم زدم کلی شب بیداری کشیدم

ولی نشد که نشد

نمیدونم فقط امیدوارم هرچه زودتر بگذره آزمون بدم 

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

زمان ما هرکی حقوق و روانشناسی و مدیرت بازرگانی نمیاورد میرفت فرهنگیان الانو نبین ایقد متقاضی داره ها بیشتر جذب همون یه خرده پولی که ماهانه بهشون میدن میشن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همچین اش دهن سوزی نیست من همه اطرافیانم از خواهر و داماد و دایی خاله و ....فرهنگی هستن و معلم همه شغ ...

مامانم فرهنگیه درجریانم

حتی امسال بااینکه دانشجوبودمم کنکور دادم ترمیم زدم کلی شب بیداری کشیدمولی نشد که نشدنمیدونم فقط امید ...

بیخیال بابا برو استخدامی بانک بده حالشو ببر تو رشته شما خیلی خوب پذیرش میشین

منم خیلی دلم میخواد برم حقوق برام دعا کن(:♥️

حتما میتونی❤️

منم بعد 4 سال قبول نشدم 💔

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
زمان ما هرکی حقوق و روانشناسی و مدیرت بازرگانی نمیاورد میرفت فرهنگیان الانو نبین ایقد متقاضی داره ها ...

اره منم بازرگانیم

دقیقا بخاطر ضمانت و حقوقشه