2777
2789

من چهارسال پشت کنکور موندم و نشد که فرهنگیان بیازم الان دانشجوی یه رشته دیگم

ولی الانشم مبینم  بچها  قبول شدن حسرت دلم هزار برابر میشه من از عمق وجودم معلمیو دوست داشتم ولی خدا نزاشت همیشه تراز و رتبم مرزی بود😔😔

این رشته و این راهی که گرفتم نمیدونم اصلا تهش قراره چی بشه

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

چی میخونی الان؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم شد کارشناسی گرفتی آزمون استخدامی بده

میدم ولی برای معلمی نه

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
مدیریت

مدیریت که خیلی بهتره هم از لحاظ بازار کار هم پرستیژ کارای مرتبط باهاش مثلا میتونی استخدامی بانک شرکت کنی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب چرا استخدامی نمیدی اگه انقدر دوست داری

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اگه انقد مشتاقی آزمون استخدامی بده عزیزم

نه اخه ذوقم دیگه کور شد

میدونی چهاربار هربار با یه دلیلی با یه سری مشکلاتی که هرسال بیشتر شدن با تمام دردام دوباره پاشدم که اینبار بشه و هیچوقت نشد

ازمون استخدامیم رسمی نیستن مثل فرهنگیان