2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سعی کن غذا از اش و سوپ استفاده کنی تا شکمت نرم باشه و یبوست نگیری دکترت لاکسی ژل و اناهیل حتما برات داده استفاده میکنی؟

این دو هفته رو اصلا پاهاتو باز نکن انگار چسبده به هم بشین و راه برو

سلامتی و خوشبختی دخترم
سعی کن غذا از اش و سوپ استفاده کنی تا شکمت نرم باشه و یبوست نگیری دکترت لاکسی ژل و اناهیل حتما برات ...

اره عزیزم این داروهارو میخورم ولی هر روز انگار بدتر میشم . امروز ۷ روزه عمل شدم . خیلی مبسوزه هنوز بعضی جاها لکه و خون میبینم . هنوز ن میتونم بشینم ن میتونم  راه برم. 

اره عزیزم این داروهارو میخورم ولی هر روز انگار بدتر میشم . امروز ۷ روزه عمل شدم . خیلی مبسوزه هنوز ب ...

اره فدات شم میدونم دوهفته اول سخته دکترت گفتی شرایط تون رو؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره فدات شم میدونم دوهفته اول سخته دکترت گفتی شرایط تون رو؟

گفته بعد دو هفته بیا ولی من امروز میخام برم چک کنه . ی طرف ورم میخابه اونور یهو ورم میکنه ‌ اون خوب میشه جاب دیگه ورم میکنه . درد و سوزش و داغی وحشتناکی هم داره . ی پماد گفته بزن موپیروسین زدم سوختم ‌ 

گفته بعد دو هفته بیا ولی من امروز میخام برم چک کنه . ی طرف ورم میخابه اونور یهو ورم میکنه ‌ اون خوب ...

عزیزم میدونم چی میگی درکت میکنم. دوهفته اول خیلی سخته من هی تماس میگرفتم و تلفنی میپرسیدم مشاوره میردم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم میدونم چی میگی درکت میکنم. دوهفته اول خیلی سخته من هی تماس میگرفتم و تلفنی میپرسیدم مشاوره میر ...

خستگی و کلافگی داره . ی هفته ب تخت بچسبی و نتونی بشینی . نتونی ب کارای خونه برسی .هر بار بعد دستشویی خشک کردن و ... خسته شدم خدا کنه زودتر راه بیفتم 

هم زیبایی هم درمانی . یادتون هست چند وقت بعدش اوکی شدین؟؟

اگه فقط زیبایی باشه خودتو اذیت انداختی گلم من هفته سوم یواش یواش تونستم راه برم و بهتر شم

سلامتی و خوشبختی دخترم
خستگی و کلافگی داره . ی هفته ب تخت بچسبی و نتونی بشینی . نتونی ب کارای خونه برسی .هر بار بعد دستشویی ...

اگه مقدور هستش تلفنی مشاوره بگیر چون تا مطب رفتن برات اذیت داره شده تو واتساپ عکس بده برای دکترت و توضیح احوال بده تا راهنماییت کنه رفتن برات خیلی سخته

سلامتی و خوشبختی دخترم