2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سعی کن غذا از اش و سوپ استفاده کنی تا شکمت نرم باشه و یبوست نگیری دکترت لاکسی ژل و اناهیل حتما برات داده استفاده میکنی؟

این دو هفته رو اصلا پاهاتو باز نکن انگار چسبده به هم بشین و راه برو

سلامتی و خوشبختی دخترم
سعی کن غذا از اش و سوپ استفاده کنی تا شکمت نرم باشه و یبوست نگیری دکترت لاکسی ژل و اناهیل حتما برات ...

اره عزیزم این داروهارو میخورم ولی هر روز انگار بدتر میشم . امروز ۷ روزه عمل شدم . خیلی مبسوزه هنوز بعضی جاها لکه و خون میبینم . هنوز ن میتونم بشینم ن میتونم  راه برم. 

اره عزیزم این داروهارو میخورم ولی هر روز انگار بدتر میشم . امروز ۷ روزه عمل شدم . خیلی مبسوزه هنوز ب ...

اره فدات شم میدونم دوهفته اول سخته دکترت گفتی شرایط تون رو؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره فدات شم میدونم دوهفته اول سخته دکترت گفتی شرایط تون رو؟

گفته بعد دو هفته بیا ولی من امروز میخام برم چک کنه . ی طرف ورم میخابه اونور یهو ورم میکنه ‌ اون خوب میشه جاب دیگه ورم میکنه . درد و سوزش و داغی وحشتناکی هم داره . ی پماد گفته بزن موپیروسین زدم سوختم ‌ 

گفته بعد دو هفته بیا ولی من امروز میخام برم چک کنه . ی طرف ورم میخابه اونور یهو ورم میکنه ‌ اون خوب ...

عزیزم میدونم چی میگی درکت میکنم. دوهفته اول خیلی سخته من هی تماس میگرفتم و تلفنی میپرسیدم مشاوره میردم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم میدونم چی میگی درکت میکنم. دوهفته اول خیلی سخته من هی تماس میگرفتم و تلفنی میپرسیدم مشاوره میر ...

خستگی و کلافگی داره . ی هفته ب تخت بچسبی و نتونی بشینی . نتونی ب کارای خونه برسی .هر بار بعد دستشویی خشک کردن و ... خسته شدم خدا کنه زودتر راه بیفتم 

هم زیبایی هم درمانی . یادتون هست چند وقت بعدش اوکی شدین؟؟

اگه فقط زیبایی باشه خودتو اذیت انداختی گلم من هفته سوم یواش یواش تونستم راه برم و بهتر شم

سلامتی و خوشبختی دخترم
خستگی و کلافگی داره . ی هفته ب تخت بچسبی و نتونی بشینی . نتونی ب کارای خونه برسی .هر بار بعد دستشویی ...

اگه مقدور هستش تلفنی مشاوره بگیر چون تا مطب رفتن برات اذیت داره شده تو واتساپ عکس بده برای دکترت و توضیح احوال بده تا راهنماییت کنه رفتن برات خیلی سخته

سلامتی و خوشبختی دخترم