من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سعی کن غذا از اش و سوپ استفاده کنی تا شکمت نرم باشه و یبوست نگیری دکترت لاکسی ژل و اناهیل حتما برات ...
اره عزیزم این داروهارو میخورم ولی هر روز انگار بدتر میشم . امروز ۷ روزه عمل شدم . خیلی مبسوزه هنوز بعضی جاها لکه و خون میبینم . هنوز ن میتونم بشینم ن میتونم راه برم.
گفته بعد دو هفته بیا ولی من امروز میخام برم چک کنه . ی طرف ورم میخابه اونور یهو ورم میکنه اون خوب میشه جاب دیگه ورم میکنه . درد و سوزش و داغی وحشتناکی هم داره . ی پماد گفته بزن موپیروسین زدم سوختم
خستگی و کلافگی داره . ی هفته ب تخت بچسبی و نتونی بشینی . نتونی ب کارای خونه برسی .هر بار بعد دستشویی ...
اگه مقدور هستش تلفنی مشاوره بگیر چون تا مطب رفتن برات اذیت داره شده تو واتساپ عکس بده برای دکترت و توضیح احوال بده تا راهنماییت کنه رفتن برات خیلی سخته