2777
2789
عزیزم من خودم کد ۵ بودم قبول شدم به حرفام اعتماد کن🥹❤️بستگی داره به علتی که رد شدی بری اونجا برای ا ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم 

روز اعتراض دلیل رد شدنو میگن یا بعدا تماس میگیرن مجدد باید مراجعه کنیم؟

سلام عزیزم یه سوال داشتم روز اعتراض دلیل رد شدنو میگن یا بعدا تماس میگیرن مجدد باید مراجعه کنیم؟

با سلام اونجا دلیل رد را بهت میگن بعد 1ماه تقریبا آبان ماه به مصاحبه مجدد دعوت میشی بعد مصاحبه گر بهت میگه مشکلتو حل کردی؟ میگی آره بعد چند سوال میپرسه بعد تموم میشه. تا آخر آبان نیز نتایج میاد فقط شما کدوم شهرید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من یکیو میشناسم براش نوشته بود مردودولی برا تو یه چی دیگه نوشته اون قسمت قرمزولی قبول شد بعدشچه ...

اره درسته کلا وقتی قبول نشی قرمز مینویسه مردود واسه منم همینطور بود

فقط زیرش برای همه نوشته واسه هر کد رشته ای که انتخاب کردی چه کدی خوردی مثلا من یکی از کد رشته هامو کد ۵خوردم بقیه رو کد ۶

وقتی قبول بشی اون مردودیت که قرمزه، به قبولی و اسم دانشگاهو کد رشته ای که سبزه تبدیل میشه

ببین من یکیو میشناسم براش نوشته بود مردودولی برا تو یه چی دیگه نوشته اون قسمت قرمزولی قبول شد بعدشچه ...

فرقی نداره ایشون هم کد ۵خوردن که بعدش قبول شدن منم همینطوری بودم

اره درسته کلا وقتی قبول نشی قرمز مینویسه مردود واسه منم همینطور بودفقط زیرش برای همه نوشته واسه هر ک ...

برا مصاحبه عمومی چیا بخونم؟برا تخصصی چیکار ها کنم؟

کاردستی و روزنامه دیواری و...درست کردید؟در کل سخت بود؟

چیکار کنم مصاحبه رو قبول شم...

چیکارا کردی قبول شدی؟و چرا کد خوردی؟

وقتی کارناممو دیدم که کد ۵ خوردم ،دوماه مهلت اعتراض دادن

رفتم هسته گزینش استان و نامه اعتراض رو نوشتم

و بعدش دیگه کاری نکردم بعد چندماه خبر قبولیم اومد چون انگار مشکلم جزئی بود

اما یه سری ها(یعنی بیشتر کد پنجیا)دوباره مصاحبه مجدد شدن یعنی بهشون زنگ میزدن که فلان روز بیاین دفاعیه از خودتون دفاع کنین و بچه ها میرفتن اونجا مشکلی که به خاطرش رد شده بودنو اونا میگفتن و باید از خودشون دفاع میکردن و بعدا منتظر نتیجه میموندن

برا مصاحبه عمومی چیا بخونم؟برا تخصصی چیکار ها کنم؟کاردستی و روزنامه دیواری و...درست کردید؟در کل سخت ...

خیلی بهتره که عضو بسیج باشی و تو کارای مدرسه مثل همین روزنامه و... کمک کنی ،ولییی راستش من خودم اینکارارو انجام ندادم چون همش میگفتم درس دارمو...

درس خوندم رتبه علمی من خووب بود ولیی به خاطره مصاحبه عمومی رد شدم و کد خوردم...

تااا میتونی حتما مسجد برو و نماز جمعه و جماعت شرکت کن و راهپیمایی هارو هم شرکت کن

چون درباره این موضوعات خیلی میپرسن و براشون مهمه حتی مسیر راهپیمایی و سخنرانشم میپرسه 

تو مصاحبه باید چیزی که اونا دوست دارنو بگی پس دقت کن

واسه مصاحبه عمومی تو کانالای تلگرام همه بچه ها تجربشونو میفرستادن و دقیقااااا همون سوالارو از منم پرسیدن یعنی سوالاشونو از قبل میدونستم توهم همین کانالای فرهنگیان چه روبیکا یا تلگرام عضو شو مثلا کانال تیچر اعظمی و...

درباره احکام نماز و روزه مسافر و نحوه نماز،نماز آیات و دعاهایی که شب قدر میخونن ،وظایف رهبر و.....

تخصصی هم چیزی نبود فقط باید فن بیان میداشتی و ۴نفری درباره یه موضوعی بحث میکردی مثلا موضوع ما درباره فضای مجازی بودو اثراتش برای دانش آموزا یا ۶صفحه میداد باید میخوندی نظرتو درباره سوالی که پرسیده مینوشتی و امتحان رایانه ای که اون هیچی پای کامپیوتر میشینی جواب میدی مثلا میگه آدم پر انرژی هستم باید بین چند تا گزینه انتخاب کنی موافقی مخالفی و...

برا مصاحبه عمومی چیا بخونم؟برا تخصصی چیکار ها کنم؟کاردستی و روزنامه دیواری و...درست کردید؟در کل سخت ...

سختم نیست وقتی این همهه درس میخونی و به مصاحبه دعوت میشی

دیگه این مصاحبه ها در قبال درس چیزی نیست راحت میتونی اراده کنی و براش قشنگگ آماده باشی

و ببین بعضی اوقات میخوان گول بزنن مثلا تو یه جواب درست میدی یه جووری ازت سوال میپرسه تو به حرفی که زدی شک میکنی میخوان ببینن از جوابت مطمئنی یا نه

و بعضی اوقاتم نه قصدشون گول زدن نیست

بستگی به مصاحبه گر داره 

مثلا من قشنگ نحوه وضو رو توضیح دادم داشتم دو دستی صورتمو میشستم که گفت عههه مگه برای وضو دو دستی میشوورن یاا دست رااست

من اونجا اصن هول کردم با خودم گفتم چه فرقی دارن درکل سوال انحرافی هم ممکنه بپرسن

درباره درسم میپرسید که مثلا چه جوری به بچه ها نماز رو توضیح میدی یااا چه جوری شهیدارو به بچه ها اشنا میکنی و...

سختم نیست وقتی این همهه درس میخونی و به مصاحبه دعوت میشیدیگه این مصاحبه ها در قبال درس چیزی نیست راح ...

ممنونم خیلییییی ممنونم لطف کردی وقت گذاشتی و کامل و جلمع توضیح دادی

موفق باشی خانم معلم