2777
2789
عزیزم میشه بگی تراز آزمون اختصاصیت چند شده بود؟چقد تلاش کردی؟استانتون کجاست

ترازم واقعا یادم نیست شاید ۵هزار خورده

تراز کل ۶هزار و خورده شده بود

تلاش که خب تجربیات بچه هارو از تو کانالا خوندم واسه خودم سناریو هایی که بچه ها گفته بودنو تمرین کردم نوشتم تکرار تمرین و... تا فن بیان خوب شه اونجا حرفی واسه گفتن داشته باشم

بیشتر بچه ها هم تخصصی رو خوب میدن باز مهمه عمومیه

استااانم خب بهتره اینجا نگم تا شناخته نشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت نتیجه می نویسه ۵

سلام من کد پنج خوردم و فعلا فقط رفتم هسته گزینش شمارم رو گرفتن و میخوام انتخاب رشته سراسری انجام بدم شما انتخاب رشته انجام نداده بودین؟نرفتین دانشگاه دولتی تا جواب اعتراض بیاد؟

سلام من کد پنج خوردم و فعلا فقط رفتم هسته گزینش شمارم رو گرفتن و میخوام انتخاب رشته سراسری انجام بدم ...

سلام عزیزم

آره انتخاب رشته کردم دانشگاه دولتی روزانه هم قبول شدم رفتم دانشگاه بعد که نتیجه فرهنگیان اومد برگشتم

هم انتقالی میشه هم انصراف

سلام عزیزمآره انتخاب رشته کردم دانشگاه دولتی روزانه هم قبول شدم رفتم دانشگاه بعد که نتیجه فرهنگیان ا ...

مرسی  عزیزم که جوابمو دادی خیلی سردرگم بودم من چهارتا کد پنج خوردم تراز مصاحبه م ده هزار بود💔البته تراز اختصاصی اردیبهشتم کم تراز تیر شد

انشالله منم بیام قبولیمو بگم🫶🏻

مرسی عزیزم که جوابمو دادی خیلی سردرگم بودم من چهارتا کد پنج خوردم تراز مصاحبه م ده هزار بود💔البته ...

خواهش گلم خلاصه با خیال راحت میتونی انتخاب رشته کنی دانشگاه قبولیتم بری تازه اینطوری متوجه میشی رتبت چند بوده یاا چه رشته ای قبول میشه بعد که نتیجه فرهنگیان اومد ایشالا دانشگاه فرهنگیان میری

احتمال قبولی بالاست

از یازدهمم که میتونی بری هسته گزینش برای اعتراض بعدا به سریا زنگ میزنن میرن برای دفاعیه مشکلشونو میگن و باید دفاع کنن و به یه سری هاهم زنگ نمیزنن قبول میشن بعدا که دانشگاه رفتن بهشون کتاب معرفی میشه و باید امتحان بدن

ترازت خیلی خوب بوده

بعد اینکه مشکل گزینش حل شد اولین کد رشته ای که کد ۵ خوردی رو قبول میشی یعنی بر طبق اولویتت

ایشالاا قبوولیتت