2777
2789
رفرش کن اون قسمتو

چندبار انجام دادم هیچی دیگه نمیاره

تو رو خدا بگید یعنی چی

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونمدعوت ب مصاحبه شده بود؟ رفته بودمصاحبه؟

اره دعوت شده بود،مصاحبه هم رفته

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
😐وای نمیدونم بخدااز سایت خروج بزن دوباره بیاقسمت کارنامه فرهنگیان باید باشه

چند بار انجام دادم

همین میاره🫠😔

⭕️معنی کدهای کارنامه فرهنگیان:🔸کد ۱: عدم داشتن شرایط اختصاصی🔹کد۲: غیبت در آزمون عملی🔸کد۳: قبولی د ...

ببخشید معنی کد یک چی هست؟

یعنی قبول نشده؟

ایشالا همینطور باشهبعد میگن دوباره مصاحبه میگیرن یعنی بازم درباره احکام میپرسن؟سوالای مثل مصاحبه اول ...

عزیزم من خودم کد ۵ بودم قبول شدم به حرفام اعتماد کن🥹❤️

بستگی داره به علتی که رد شدی بری اونجا برای اعتراض بهت میگن دلیلش رو 

ممکنه از یکی یه تعهد بگیرن یا یکی رو دعوت کنن مصاحبه یا یکی رو با یه تجدید نظر قبول کنن، اینکه اگه دعوت شی چی بپرسن معلوم نیست ولی با تسلط کامل برو 

چادر و.. هم یادت نره

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

عزیزم من خودم کد ۵ بودم قبول شدم به حرفام اعتماد کن🥹❤️بستگی داره به علتی که رد شدی بری اونجا برای ا ...

سلام منم کد 5 خوردم 

شما که کد خوردین مصاحبه مجدد دادین؟ 

مشکل گزینشتون چی بود 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین اگ سوالی داشتم بپرسم ازتون

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
سلام منم کد 5 خوردم شما که کد خوردین مصاحبه مجدد دادین؟ مشکل گزینشتون چی بود میشه درخواست دوستیمو قب ...

سلام نه همیشه 

مصاحبه مجدد نمیگیرن ۳ حالت داره یا با یه تجدید نظر حل میشه یا تعهد میگیرن یا هم مصاحبه مجدد

من امورتربیتی کد خورده بودم این رشته امتیاز ۹۵ درصد به بالا میخواست من نگرفته بودم این امتیاز رو 

سه تا رشته کلا امتیاز بالایی میخواند برای گزینش امور تربیتی الهیات و مشاوره این سه رشته ۹۵ بقیه رشته ها ۶۵ البته ممکنه داخل تحقیقات محلی رد شده باشی 

۷ شهریور برو هسته گزینش استانتون فرم اعتراض پر کن علتشو بهت میگن 

سلام نه همیشه مصاحبه مجدد نمیگیرن ۳ حالت داره یا با یه تجدید نظر حل میشه یا تعهد میگیرن یا هم مصاحبه ...

خب شما اشکالتون کجا بود

چطور قانع شون کردین 

من گفتم نماز و روزه قضا دارم حتی اشتباها گفتم که نمازای ظهرم قضا میشه😑🤦🏻‍♀️

نمیدونم وقتی رفتم چطور باید قانعشون کنم

چی باید بگم اصن

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
خب شما اشکالتون کجا بودچطور قانع شون کردین من گفتم نماز و روزه قضا دارم حتی اشتباها گفتم که نمازای ظ ...

من‌ گفتم سال کنکورم راهپیمایی نرفتم و همین باعثش شد 

ببین بهشون با زبان ساده و از ته دلت بگو که همه ی ما آدما نماز و روزه ی غذا داریم منم جدایی از بقیه نیستم و خب خودمم از این تنبلی هایی که کردم پشیمونم و دارم جبرانشون میکنم و نماز ها وروزه های قضامو انجام میدم همین چند وقته که کنکور تموم شده فهمیدم یه کمم شده از خدا دور شدم و باعث شده بود گاهی نمازام قضا بشه اما الان الحمدالله دارم همه نمازامو سر وقت میخونم خدا هم خودش با لطفی که همیشه به ما بنده ها داره توبه ی مارو قبول میکنه و مارو مورد لطف خودش قرار میده

اینارو داخل فرم اعتراضت بنویس و به خودشونم توضیح بده