2777
2789
عنوان

کمپ اجباری

163 بازدید | 14 پست

سلام بالاخره از دادگاه حکم جلب گرفتیم و زنگ زدم ب پلیس ک بابام رو ببرن نمیدونم ی جوری ام انگار ناراحتم اما از یه ور خیلی اذیت میکرد بخاطر خودش اینکار رو کردم الان ی جوری ام نمیدونم کارم درست بود یا ن

بهترین کار رو برای عزیزت کردی منم ی بار مجبور شدم همین کار رو کردم الان پشیمون نیستم

مممنونم بخاطر حرفت الان نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم اما ب کارهایی ک کرده فک میکنم میگم بخاطر خوبی خودش بوده ک اینکار رو کردم اشکم بند نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مممنونم بخاطر حرفت الان نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم اما ب کارهایی ک کرده فک میکنم میگم بخاطر خوبی خ ...

این ی حسه میگذره منم روزی که بابام اومدن بردن تا شب گریه کردم گفتم در حقش نامردی کردم ولی الان راضی ام 

کار درستی کردی . هم به نفع خودشه هم شما .درسته یه کم سخته بالاخره وابستگی به خانواده  باعث میشه ناراحت بشی . ولی بعضی مواقع لازمه آدم احساسات رو یه کم نادیده بگیره ‌

این ی حسه میگذره منم روزی که بابام اومدن بردن تا شب گریه کردم گفتم در حقش نامردی کردم ولی الان راضی ...

خیلی ممنون بخاطر گفته هات کمی هم ک شده تسکین شدم 

ان شاءالله بابای منم ترک کنه 

کار درستی کردی . هم به نفع خودشه هم شما .درسته یه کم سخته بالاخره وابستگی به خانواده باعث میشه نارا ...

ممنونم نمیدونم عذاب وجدان گرفتم اما کارهاش عین وحشیانه بود هروز عذاب و کتک.... 

[QUOTE=350484028]ن آزاده [/QUO شغل تو روند پاکی بسیار موثره....انجمن ان ای روشرکت کنه اون ببشترین کمک رو‌بهش میکنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️