2777
2789
عنوان

ناخن کاری

33 بازدید | 17 پست

اول بگم که چقدر حس بدی دارم، حس میکنم عقبم، به جایی نرسیدم، از اینکه درآمدی ندارم ناراحتم، خیلی تو بلاتکلیفی به سر میبرم

برم شروع کنم خوبه؟

دانشجوئم و حجم درسامم زیاده، یعنی میرسم؟

من تو داروخونه هم کار کردم ولی خوب نبود...

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"

وسایل خریدی؟

نه تقریبا همین الان تصمیم گرفتم😂

کاش فردا یادم بره

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دانشجویی چرا سخت میگیری

چون خیلی راه زیادی دارم تا از راه درس به جایی برسم

نه تقریبا همین الان تصمیم گرفتم😂 کاش فردا یادم بره

بیخیال شو بنظرم

خودم حماقت کردم ۸۰ میلیون پول دادم هیچی به هیچی

هرچقد وسایلشو میخرم بازم تکمیل نیست

الانم هم ناخنکار زیاد شده هم قیمت همه چی رفته بالا خیلیا دیگه ناخن نمیکارن

ضرره همش چون زیادیش مواده

بنظرم شینیون کاری مژه کاری و اینچیزا بهترن

ناخنکارم با ۴ سال سابقه کار،سوالی درموردش داشتین تگم کنین.🌱

تمرکزتو بزاری رو درست بهتر نیست

تا وقتی درسم تموم شه چی؟

اگر یه فارغ التحصیل بیکار شم چی؟

تا وقتی درسم تموم شه چی؟ اگر یه فارغ التحصیل بیکار شم چی؟

دانشجویی خودش شغله مگه رشتتو دوست نداری نمیخوای تو رشتت مشغول به کار شی؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیخیال شو بنظرمخودم حماقت کردم ۸۰ میلیون پول دادم هیچی به هیچیهرچقد وسایلشو میخرم بازم تکمیل نیستالا ...

بازم اونایی که ناخن میکارن خیلی بیشتر از اونایین که مژه میکارن

نمیشه با هزینه کمتری وسایلش خرید؟

واقعا نمیصرفه؟

دانشجویی خودش شغله مگه رشتتو دوست نداری نمیخوای تو رشتت مشغول به کار شی؟

خیلی دوست دارم

اما امیدوار نیستم

من روانشناسی میخونم و تقریبا ترمای اخرمه اما بدون ارشد عملا کارشناسی من بدرد نمیخوره، خواستم بگم که خیلی راه طولانیه و تا اون موقع چی؟

تا وقتی درسم تموم شه چی؟ اگر یه فارغ التحصیل بیکار شم چی؟

کلاس باریستا برو نمی دونم کدوم شهرید

ولی همه جا تعداد کافه ها داره زیاد میشه

مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️

بازم اونایی که ناخن میکارن خیلی بیشتر از اونایین که مژه میکارن نمیشه با هزینه کمتری وسایلش خرید؟واقع ...

میشه ولی نمیصرفه باز بنظرم

همش باید مواد بخری بازم اگه خواستی بخری حتما بهم پیام بده راهنماییت کنم نری چیزایی بخری که به دردت نمیخورن❤️

ناخنکارم با ۴ سال سابقه کار،سوالی درموردش داشتین تگم کنین.🌱

کلاس باریستا برو نمی دونم کدوم شهریدولی همه جا تعداد کافه ها داره زیاد میشه

نه همچین کاراییو اوکی نیستم راستش

میشه ولی نمیصرفه باز بنظرمهمش باید مواد بخری بازم اگه خواستی بخری حتما بهم پیام بده راهنماییت کنم نر ...

به اندازه درآوردن هزینه مواد و وسایلش درآمد داره؟

مرسی عزیز دلم❤️

میشه بهت درخواست بدم که گمت نکنم؟

اخه تاپیکام حذف میکنم معمولا