f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 عنوان ناخن کاری 33 بازدید | 17 پست اول بگم که چقدر حس بدی دارم، حس میکنم عقبم، به جایی نرسیدم، از اینکه درآمدی ندارم ناراحتم، خیلی تو بلاتکلیفی به سر میبرم برم شروع کنم خوبه؟ دانشجوئم و حجم درسامم زیاده، یعنی میرسم؟من تو داروخونه هم کار کردم ولی خوب نبود... درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙" دیروز | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
92darya عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 492 وسایل خریدی؟ ناخنکارم با ۴ سال سابقه کار،سوالی درموردش داشتین تگم کنین.🌱
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 وسایل خریدی؟ نه تقریبا همین الان تصمیم گرفتم😂 کاش فردا یادم بره درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"
annini عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1762 تمرکزتو بزاری رو درست بهتر نیست فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 دانشجویی چرا سخت میگیری چون خیلی راه زیادی دارم تا از راه درس به جایی برسم درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"
92darya عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 492 نه تقریبا همین الان تصمیم گرفتم😂 کاش فردا یادم بره بیخیال شو بنظرمخودم حماقت کردم ۸۰ میلیون پول دادم هیچی به هیچیهرچقد وسایلشو میخرم بازم تکمیل نیستالانم هم ناخنکار زیاد شده هم قیمت همه چی رفته بالا خیلیا دیگه ناخن نمیکارنضرره همش چون زیادیش موادهبنظرم شینیون کاری مژه کاری و اینچیزا بهترن ناخنکارم با ۴ سال سابقه کار،سوالی درموردش داشتین تگم کنین.🌱
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 تمرکزتو بزاری رو درست بهتر نیست تا وقتی درسم تموم شه چی؟ اگر یه فارغ التحصیل بیکار شم چی؟ درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"
annini عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1762 تا وقتی درسم تموم شه چی؟ اگر یه فارغ التحصیل بیکار شم چی؟ دانشجویی خودش شغله مگه رشتتو دوست نداری نمیخوای تو رشتت مشغول به کار شی؟ فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 بیخیال شو بنظرمخودم حماقت کردم ۸۰ میلیون پول دادم هیچی به هیچیهرچقد وسایلشو میخرم بازم تکمیل نیستالا ... بازم اونایی که ناخن میکارن خیلی بیشتر از اونایین که مژه میکارن نمیشه با هزینه کمتری وسایلش خرید؟واقعا نمیصرفه؟ درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 دانشجویی خودش شغله مگه رشتتو دوست نداری نمیخوای تو رشتت مشغول به کار شی؟ خیلی دوست دارم اما امیدوار نیستم من روانشناسی میخونم و تقریبا ترمای اخرمه اما بدون ارشد عملا کارشناسی من بدرد نمیخوره، خواستم بگم که خیلی راه طولانیه و تا اون موقع چی؟ درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"
لیلییت عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 4491 تا وقتی درسم تموم شه چی؟ اگر یه فارغ التحصیل بیکار شم چی؟ کلاس باریستا برو نمی دونم کدوم شهریدولی همه جا تعداد کافه ها داره زیاد میشه مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️
92darya عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 492 بازم اونایی که ناخن میکارن خیلی بیشتر از اونایین که مژه میکارن نمیشه با هزینه کمتری وسایلش خرید؟واقع ... میشه ولی نمیصرفه باز بنظرمهمش باید مواد بخری بازم اگه خواستی بخری حتما بهم پیام بده راهنماییت کنم نری چیزایی بخری که به دردت نمیخورن❤️ ناخنکارم با ۴ سال سابقه کار،سوالی درموردش داشتین تگم کنین.🌱
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 کلاس باریستا برو نمی دونم کدوم شهریدولی همه جا تعداد کافه ها داره زیاد میشه نه همچین کاراییو اوکی نیستم راستش درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"
f_rasta_f مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3664 میشه ولی نمیصرفه باز بنظرمهمش باید مواد بخری بازم اگه خواستی بخری حتما بهم پیام بده راهنماییت کنم نر ... به اندازه درآوردن هزینه مواد و وسایلش درآمد داره؟مرسی عزیز دلم❤️میشه بهت درخواست بدم که گمت نکنم؟اخه تاپیکام حذف میکنم معمولا درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" به ندرت فعالم"💙"