2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو زیاد ناراحت نکن بالاخره تو هم تلاشتو کردی🌸

میتونم بپرسم ترازتون چند بود؟

و اینکه قلمچی میرفیتد!

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

منم مردود شدم :) حیف اون همه زحمتی که کشیدیم اون همه درسی که خوندیم

میتونم بپرسم ترازتون چند بود که به مصاحبه دعوت شدید؟

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

منم مردود شدم :) حیف اون همه زحمتی که کشیدیم اون همه درسی که خوندیم

منم ترازم خوب بود سوابقمم ۹۰۰۰😅💔

فقط اینو فهمیدم که با پارتی بازی و سهمیه میشه پیشرفت کرد

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
اراکه خراب شده

احتمالا رقابت بالا بوده وگرنه ترازات خیلی خوبه امشال سه برابر ظرفیت دعوت کردن (به خاطر کمبود....) 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
منم ترازم خوب بود سوابقمم ۹۰۰۰😅💔فقط اینو فهمیدم که با پارتی بازی و سهمیه میشه پیشرفت کرد

واقعا اینطوریه؟! پس ما چیکار کنیم؟ کجا کار کنیم

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
واقعا اینطوریه؟! پس ما چیکار کنیم؟ کجا کار کنیم

چی بگم... از ما که گذشت ایشالله شما موفق باشی

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
چی بگم... از ما که گذشت ایشالله شما موفق باشی

چند وقت پشت کنکوری؟ من اولین سالم بود

چند وقت پشت کنکوری؟ من اولین سالم بود

منم ولی دیگه شرایط افتضاحه نمیشه که پشت کنکور موند

شما هم مردود شدی؟ 

منم ولی دیگه شرایط افتضاحه نمیشه که پشت کنکور موندشما هم مردود شدی؟

چرا؟

اره 

چرا؟اره

با اون وضعیت نهایی ها و وضعیت نامعلوم کنکور

بدترین حس بود واقعا دیدن کلمه مردود🙂💔پس شما هم تجربه کردی