2777
2789

من ۲۱ سالمه و میخوام امسال کنکور انسانی و فرهنگیان بدم، و مدنظرمم همین فرهنگیانه ..

با توجه به اینکه ۵۰ درصد معدله و من معدلم اصلا خوب نیست ، باید ترمیمش کنم و حتی باید یازدهمم امتحان بدم چون نهایی نبوده قبلا … و خود کنکور..

بنظرتون میتونم میشه ؟ ارزومه چون مامانم خیلی دوست داره و اینکه کتابای انسانی رو از کجا تهیه کنم که قیمت مناسب تری داشته باشه ؟؟

محدودیت سنی ۲۲ سال 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزادم قبول شده میخای بگم کتاباشو برات بفرسته

لطفا یه شماره تماس برام بفرستین باهاتون تماس بگیرم فردا ، نمیدونم این سایت چطوریه قسمت پیامش میشه فرستاد ؟

لطفا یه شماره تماس برام بفرستین باهاتون تماس بگیرم فردا ، نمیدونم این سایت چطوریه قسمت پیامش میشه فر ...

باید اول باهاش صحبت کنم 

کتاب کمک درسی نداره زیاد 

فقط درسیاشه اونارو داری؟