2777
2789
عنوان

میخام واسه همیشه از نی نی سایت برم

212 بازدید | 26 پست

واسه تاپیکام حذف شن چکار کنم قبلا دوست داشتم اینجا باشم اما دیروز دلم بد شکست از دست کاربرا میخام برم لطفا توهین نکنید

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

اینجا همه مدل آدمی هست سعی کنید اینجا رو خیلی جدی نگیرید، اگرم کاربریتون تعلیق شه بازم تاپیکاتون قابل مشاهده هستن متاسفانه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

خدا ب همرات عزیزم

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی جنگ رو خالی میکنی و باختت رو اعلام!  

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

میدون

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

نرو، در سخت ترین لحظات زندگی ماحصل این همه عمر تلاشت، بدست گذفتن این سایتی بود ک سایه اش بدرقه ات، موبایلت روی سرت و خرگوشت پشت و پناهش بود، در بزنگاه حساس زندگی دیر رسیدن بهتر از هرگز رسیدنه و ماهی رو هیچ وقت از آب بگیری تازست، من یبار شیون دوبار، و در انتهای مراتب، سخت تلاش کن، سخت کوشش کن و سخت برقص و برنجان و برو زنجان، تا میتوانی کار کن و صاحب پول شو، نذار پول صاحبت شود. بدرود ای یار 

خدا ب همرات عزیزم

عزیزدلمی قشنگم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

برا همیشه خدانگهدار عزیزم

هستم عزیزدلم اما کمکم دلم میخاد برم مهربونم

نرو، در سخت ترین لحظات زندگی ماحصل این همه عمر تلاشت، بدست گذفتن این سایتی بود ک سایه اش بدرقه ات، م ...

قشنگم چقدر زیبا مرسی

میدونه جنگ چیه عزیزم مگ اومدم دعوا جانم

اینجا همه مدل آدمی هست سعی کنید اینجا رو خیلی جدی نگیرید، اگرم کاربریتون تعلیق شه بازم تاپیکاتون قاب ...

دیروز یه تاپیک زدم در باره خودم ب هیچکسم توهین نکردم اما بلانسبت چنتا آدم مریض وعقده ای اومدن هرچی لایق خودشون بود بهم گفتن تاپیکم ب لطف یه دوستی ترکید اما دوروزی دلم خیلی گرفته حوالشون کردم بخدا

عزیزم دست به دست همدیگرو یاری کنیم

فدات قشنگم