2777
2789
عنوان

🦍 🦧

79 بازدید | 10 پست

باید درس بخونم اما دوروزه نمیخونم کاریم نمیکنم  کلا دلم نمیخواد کاری کنم نمیدونم چی کار کنم برگردم سر میزم 

احساسههه بی خاصیت بودن دارم🧎‍♀️

باید همینجوری  زمان بگذره تا برگردم پای درسم؟ یا باید خودم یه حرکتی بزنم  اخه چی انرژی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بعدش فکر کن میخوای شرمنده خودت باشی ؟میخوای جایی باشی که نمی‌خواستی؟به این فکر کن که آیندت به این ...

همینن دقیقا همین من نمیخوام از ایندم شرمنده بشم این همه سال نیاز نبود اونقدر سخت بخونم همین یکی دوسال که از همه مهمتره کم اوردم

شاید انرژیت کمه، ویتامین بگیر بخور فارماتون خوبه، ففول هم بگیر برای کمبود اهن خوبه. سعی کن صبای زود بیدار شی، ک تا ساعت ۱۱ درسو تموم کنی بعدش استراحت کنی تا ۲ ظهر از دو بخون تا ۸ یا ۹ شب. به مرور تایمتو بالاببر، گوشیتم پرت کن تو توالت. 🦦😂

مشاور بگیری هم خوبه، بهت برنامه میده و ازت گزارش کار میخواد، عکس هدفتو پیرینت بکیر بچسبون به دیوار مثلا من عکس دانشگاه مورد علاقمو زدم به دیوار اتاقم با ی نوشته ک اسمم و رتبم روش هست، کارایی ک دوس داری رو انجام بده ک انگیزه بگیری، اتاق مطالعت باید ساده باشه و هوا توش حریان داشته باشه و همینکه نور کافی داشته باشه. بین درسات خوراکی بخوری خوبه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

اخه من ففط درس خوندن بلدم و تنها کاریه که توش خوبم

بحرف ی سریا گوش نکن، درستو بخون و ادامه بده، واسه ماهایی ک جز درس راهی ندازیم، پرس بهترین و لذت بخش ترینه. ☺️

شاید انرژیت کمه، ویتامین بگیر بخور فارماتون خوبه، ففول هم بگیر برای کمبود اهن خوبه. سعی کن صبای زود ...

مرسی که تجربتو باهام درمیون گذاشتی بیشتر کارایی که میگی رو انجام میدم پس شاید مشکلم همون خط اولی باشه که نوشتی😂🤷‍♀️❤️

همینن دقیقا همین من نمیخوام از ایندم شرمنده بشم این همه سال نیاز نبود اونقدر سخت بخونم همین یکی دوسا ...

منم دقیقا دوسال اخر گند زدم بازدهمو دروازدهم شل کردم قشنگ ریدم به همه چی، ولی الان دارم ضرر میبینم و نمیخوام این اشتباهم ایندمو تحت شعاع قرار بده، بخاطر همین شروع کردم، سخته ولی میشه. 🤩🌱

منم دقیقا دوسال اخر گند زدم بازدهمو دروازدهم شل کردم قشنگ ریدم به همه چی، ولی الان دارم ضرر میبینم و ...

دریافت انرژی با موفقیت انجام شدانرژیی گرفتمممم 

امیدوارم که موفق بشی نه حتما موفق میشی و به چیزیکه میخوای میرسی❤️