2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازخوبه میادمنت کشی شوهرمن ک طلبکارمیشه و چن روزم نرم اشتی نمیاد  بچه هم داری؟

نه ندارم و اینم بگم تفریحی ازین شیطنت میکنه ها و پیش خودم چون خواستم راحت هر شیطنتی میکنه با من و تو خونه خودش بکنه ....منم چون میخوام واسه نی نی اقدام کنم یکی دو ماه دیگه شاکی میشم ازش که کلا بذاره کنار تا دو ماهی که لازمش دارم خخخخ

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
چیکار میکنی که آرومی؟

درس ام خیلی وقت تموم شده الان شاغل ام . البته من چند سال پیش قرار بود ازدواج کنم ی سال با هم بودیم تا آشنا بشیم بلاها سرم درآورد که ی جورایی زَده شدم از ازدواج. و تازه الان فهمیدم معیارم هام چیه برای ازدواج و تا اونها رو تو شخص نبینم ازدواج نمی کنم

25

اووووووو تازع بيس پنج سالته انقد نا اميدي دختر

بسوزه پدر اين قانون 

كاش يع روزي ميشد بخاطر سكس ازدواج نميكرديم

ميدوني بنظرم  تو ازدواج فقط شايد بخاطر اين اردواج كني

ولي بعدش ميبيني اوووووووو چه شكري خوردي

اصلا به مسايل جنسي فك نكن كه بخاي اذيتشي

چيزلي سردي بخور

بخدا با مجرديت حال كن البره من دركت ميكنم چون اين حسارو منم داشتم

قربونت برم توام همینطور . ولی بدبختیم اونجاس ک شرایط ازدواجم ندارم. تازه ارشد قبول شدم میخوام دکترام ...

بابا ول کن مدرک بخوره تو سر....تو سر نی نی سایت خخخخخخ اگه اومد حتماااااا برو ظلم نکن به خودت

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
کی از فرداش خبر داره؟ شاید اصلا شوهرت راه رو هموار کرد

ما ازاین شانسا نداریم خواهر عشقم البته به ظاهر عاشق تا فهمید ارشد قبول شدم تزویجو کنسل کرد شرط گذاشت ک دانشگاه نرو. گفتم برووووو بابا انسانیتمو بفروشم به یه وجب؟ راه خدایی رو انتخاب کردم خدا خودش کمکم کنه

چیا؟؟؟

یه فامیل داشتیم بسیجی اهل نماز و روزه تنها سرگرمیش قرآن خوندن بود. میومد خونه ما روش نمیشد حمام بره میگفت صدای آبی ک میریزه رو بدنم رو بابا و داداشت میشنون. ولی چند سال پیش یه مردی خیلی راحت گولش میزنه و ازش استفاده میکنه. بعدشم ولش میکنه. فقط باکره میمونه شانس آورد. الان مث دیوانه ها بهش آمده.منم کل جهان بینیم عوض شده.بیچاره حق داشت 40 سال مجرد وپاک موندمگه آدم چقد میتونه تحمل کنه