2777
2789
واااای اینقد میترسم ازشون...  دست خودم نیست.  پیش سگها تو خیابون وایمیسم. ولی گربه.  ...

نتتتتتتتترس بهترین موجودیه که میشه دوسش داشت   من کلا پیش سگ و گربه همه چی میرم غذا و آب میدم. اما گربه ها عشقن عشق. دو سه شب پیش تو پارک پیتزا میخوردیم به یکیشون پیتزا دادم حال کرد رفت دوستشم اورد. 

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو همونه نفست از جای گرم درمیاد.اگه تا 25سالگی مجرد میموندی با شرایط خیلی آزاد که فقط خودت باید مواظ ...

من چندین سال مطلقه بودم عزیزم

از مجردی صدبرابر سخت تره

نباید تنها بمونی و بیکار

غرق کار و اهدافت شو ببین چقدر حس موفقیت زیباست

واقعا بخاطر حل یه مشکل آدم با ازدواج صدتا مشکل دیگه بهش اضافه میشه

نگا اینهمه تاپیک رو یکی سرده یکی خائنه ووو ریسک ازدواج الان خیلی بالاست بی نهایت باید دقت کنی و صبوری تو انتخابت

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
خوشبحالت احساساتم درمان داره.منم احساساتمو میتونم کنترل کنم.با محبت به دیگران به بچه ها به نیازمندا ...

نکن....  شاید سال سوم ازدواج کردی....  از فکرت بنداز بیرون. اما انشاالله تا بعد از ماه صفر عقد کنی.  راحت بشی😍

ناشکری نکن از بی شوهری بهتره.خخخخ. البته من تو ظاهر طوری رفتار میکنم ک همه فک میکنن به تنها چیزی ک ف ...

دلت خوشع 

به جایی رسیدم ک میگم اگه شوهرم.نبود چقدخوب بود فقط باعث ناراحتیم و اشکمه

سره اینکه دیرمیادخونه و وقتیم میاد بی توجه یا سرش توگوشیشه یا سیگارمیکشه و.... یه چند روز باهم خوب ...

اخ اخ بسوزه پدر این سیگار منم سر همین باشوهرم دیشب دعوا کردم الانم قهرم امشب اومد منت کشی اما باز حرفمو قبول ندارو بحث کردیم منم تا الان داشتم گریه میکردم تنهایی گفتم پاشم قرص سر درد بخورم و یه سر اینجا بزنم که اومدم تو تاپیک

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
خوشبحالت احساساتم درمان داره.منم احساساتمو میتونم کنترل کنم.با محبت به دیگران به بچه ها به نیازمندا ...

وای عزیزم این چه حرفیه. شاید خدا داره امتحانت می کنه. من ۳۳ سالمه مجردم و مستقل زندگی می کنم خیلی هم شاکرم 

بخدا ادم شوهر نکنه خیلیییی بهتره تا ی شوهر بد کنه

خواهر من ۳۱سالش بود استاد دانشگاه باکمالات نجیب ازدواج کرد با ی ادم ظاهرأ موجه الان بعد۴سال ارزوووووو میکنه مجرد بود یا حداقل بچه نداشت تف ب ذاتشون

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
اخ اخ بسوزه پدر این سیگار منم سر همین باشوهرم دیشب دعوا کردم الانم قهرم امشب اومد منت کشی اما باز حر ...

بازخوبه میادمنت کشی شوهرمن ک طلبکارمیشه و چن روزم نرم اشتی نمیاد 

بچه هم داری؟

من تا بيست پنج مجرد بودم تنها زندگي كردم پنج سال خيلي مستقل بودم  خيلي ازاد ، اما واقعا ذه ...

واقعا خجالت آوره واسه خودمم ولی به خود خدا دست خودمم نیست. من عاشق خدام طوری ک وقتی به عظمتش فکر میکنم گریه میکنم ولی طوری شدم ک نماز نمیتونم بخونم اصن یه وضعی