2777
2789
تا کی خواب بودی امروز؟؟

،

يادم نيست سه چهار ساعت خوابيدم هوا كه روشن شد

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

سلام  حالم خیلی بده انقد گریه کردم  تاپیکم زدم ولی کسی نیومد زیاد    

باشوهرم دعوام شده 

ازاونورم یاده بابام ک فوت کرده افتادم

وای خداچقد احساس تنهاایی وبدبختی میکنم 

هیچ دوستیم ندارم درددل کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوف منم خوابم نمیاد   هر چی کلیپ میبینم بازم چشام خسته نمیشه تا بخوابم. همشم عکسو کلیپ گربه. ا ...

واااای اینقد میترسم ازشون...  دست خودم نیست.  پیش سگها تو خیابون وایمیسم. ولی گربه.  هرگز

متاهلم عزیزم

خو همونه نفست از جای گرم درمیاد.اگه تا 25سالگی مجرد میموندی با شرایط خیلی آزاد که فقط خودت باید مواظب خودت میشدی اینقد آروم نبودی. احساس سوختن به تماشا نمیشود مجرد بمان تا بدانی چ میکشم

من مرحله ناراحتی رو خیلی وقت پشت سر گذاشتم الان خوبم. راستی من خواننده خاموش بودم ی بار عکست رو دیدم ...

ممنون نگاهت زیباست

خداروشکر که خوبی عزیزم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
خوشبحالت احساساتم درمان داره.منم احساساتمو میتونم کنترل کنم.با محبت به دیگران به بچه ها به نیازمندا ...

وای عزیزم این چه حرفیه که میزنی میخوای راه چاره شو بگم بهت ؟ قول میدی شک نکنی و انجام بدی حتما ؟

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
خو همونه نفست از جای گرم درمیاد.اگه تا 25سالگی مجرد میموندی با شرایط خیلی آزاد که فقط خودت باید مواظ ...

من تا بيست پنج مجرد بودم تنها زندگي كردم پنج سال خيلي مستقل بودم  خيلي ازاد ، اما واقعا ذهنم فقط در گير اون چيزي بود كه بايد ، نميدونم منظورمو ميتونم برسونم يا نه، اما واقعا انقد غصه و درگيري ذهن برامتاهل شدنو درك نميكنم 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

سره اینکه دیرمیادخونه و وقتیم میاد بی توجه یا سرش توگوشیشه یا سیگارمیکشه و.... یه چند روز باهم خوب ...

ناشکری نکن از بی شوهری بهتره.خخخخ. البته من تو ظاهر طوری رفتار میکنم ک همه فک میکنن به تنها چیزی ک فک نمیکنم شوهره ولی امشب نمیدونم چم شده