ااااووف تا دلت بخواااد... اینقد دوس داشتم الان سر خونه زندگیم بودم... با خیال راحت میخوابیدم. واسه فردام برنامه بریزم.... حالا کو؟ هیچ وقت فکر نمیکردم تا این سن ازدواج نکنم
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
هوف منم خوابم نمیاد هر چی کلیپ میبینم بازم چشام خسته نمیشه تا بخوابم. همشم عکسو کلیپ گربه. اخه من عاشق گربه هام تو خیابونم که میبینم تا کلی پیشش واینستم و حرف نزنم نمیرم پی کارم. مریضم نه؟
وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
بد نيستم احساس سنگيني دارم تو دستام من البته ترسو هستم شديد فشارم هميشه پايينه،
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ااااووف تا دلت بخواااد... اینقد دوس داشتم الان سر خونه زندگیم بودم... با خیال راحت میخوا ...
بخدا پدرم دراومد اینقد جنگیدم. یه چیز کاملا طبیعی ک بعداز ازدواج میشه خیر و ثواب برا من شده بدترین بدبختی زندگیم. من هیچ نیاز مالی و احساسی و... به شوهر ندارم فقط نیاز جنسی بی نهایت اذیتم میکنه. با دوستای متاهلم قطع رابطه کردم. تلگراممو حذف کردم. ماهواره نداریم. کلا از همه چیز دوری میکنم چون اینقد آزادم ک اگه وسوسه شم هیچکی نمیتونه جلومو بگیره. شاید الان حرفام برا خیلیا خنده دار باشه ولی بخدا خودم بغض کردم من دلم میخواد انسان باشم خدایا خودت کمکم کن