2777
2789
بچه ها مجردی شمارم اذیت میکنه؟

ااااووف تا دلت بخواااد...  اینقد دوس داشتم الان سر خونه زندگیم بودم...  با خیال راحت میخوابیدم. واسه فردام برنامه بریزم....  حالا کو؟ هیچ وقت فکر نمیکردم تا این سن ازدواج نکنم

ولي وقتي بشيني عميق فك كني ميبيني همش دست خودته

عروسك بروفايلت مال خودته يا عكسه نت هست

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم چون تنهاییم. من دست رو دست نذاشتم ک شوهر بیاد. درس خوندم چندسال دیگه آدم مطرحی میشم ولی امشب ...

عزیزم این چه حرفیه آخه. مگه حتما ی مرد باید خوسحالت کنه. البته خوبش خیلی خوبه اما اگه نشد اصلا اینجوری فکر نکن حتما صلاح ه زندگیته

ااااووف تا دلت بخواااد...  اینقد دوس داشتم الان سر خونه زندگیم بودم...  با خیال راحت میخوا ...

ببین عزیزم اینهمه اینجا تاپیک مشکلات زناشویی رو نمی بینی زندگی مشترک ی مقدار پیچیده است . انشاالله به وقتش خوبش برات بشه 

هوف منم خوابم نمیاد  هر چی کلیپ میبینم بازم چشام خسته نمیشه تا بخوابم. همشم عکسو کلیپ گربه. اخه من عاشق گربه هام تو خیابونم که میبینم تا کلی پیشش واینستم و حرف نزنم نمیرم پی کارم. مریضم نه؟  

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
خب شاید فشارت...  الان خوبی؟؟؟

بد نيستم احساس سنگيني دارم تو دستام من البته ترسو هستم شديد فشارم هميشه پايينه، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

عزیزم این چه حرفیه آخه. مگه حتما ی مرد باید خوسحالت کنه. البته خوبش خیلی خوبه اما اگه نشد اصلا اینجو ...

من خودم الان شدیدا نیاز ب آرامش دارم. دلم ی تغییر قشنگ میخواد تو زندگیم.  دوس دارم کسی ک سالها دوسش دارم بیاد

ااااووف تا دلت بخواااد...  اینقد دوس داشتم الان سر خونه زندگیم بودم...  با خیال راحت میخوا ...

بخدا پدرم دراومد اینقد جنگیدم. یه چیز کاملا طبیعی ک بعداز ازدواج میشه خیر و ثواب برا من شده بدترین بدبختی زندگیم. من هیچ نیاز مالی و احساسی و... به شوهر ندارم فقط نیاز جنسی بی نهایت اذیتم میکنه. با دوستای متاهلم قطع رابطه کردم. تلگراممو حذف کردم. ماهواره نداریم. کلا از همه چیز دوری میکنم چون اینقد آزادم ک اگه وسوسه شم هیچکی نمیتونه جلومو بگیره. شاید الان حرفام برا خیلیا خنده دار باشه ولی بخدا خودم بغض کردم من دلم میخواد انسان باشم خدایا خودت کمکم کن

محردی خیلی خوبه که

من کلا شخصیتم جوریه که تنها راحت ترم با اینکه عاشقم الان خیلی

ولی همه اهداف و رویاهام باز تو خیالم تنهایی رقم میخوره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...