2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز رو سرخ کن کمی با مرغ بپز با نمک و فلفل , اب مرغ درست کن, نخود سبز و هویج و ذرت و قارچ رو خوب بپز و با اب مرغ قاطی کن کمی ماکارانی سوپ بریز ودر اخر یکم کره و خامه یا شیر, ذرت بعضیا دوست ندارن نریز  😊

سوپ سیب زمینی، سوپ نخود فرنگی، سوپ سبزیجات هویج و بروکلی و مارچوبه و ..... ، سوپ گوجه، سوپ پیاز فرانسوی..  

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

من کل موادو باهم میزاریم سه چهار ساعت بپزه میتونی یکم بیشتر زردچوبه بزنی که رنگش بهتر بشه منظورم موادو خام باهم میزارم 

خدایا منو به اونچه که میخوام برسون آمین  
من کل موادو باهم میزاریم سه چهار ساعت بپزه میتونی یکم بیشتر زردچوبه بزنی که رنگش بهتر بشه منظورم موا ...

بهترین کار👌👌👌👏👏👏

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

جو پوست گرفته

آب گوشت

هویج 

خامه 

سس سفید

فلفل و نمک 

ی تهیه سوپ جو سفید بهتره جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزه بعد جو را با آب گوشت میذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازه

و هویج رنده شده را اضافه می کنیم بعد از چند جوش که جو پخته شد سس سفید را داخل سوپ می ریزیم و می گذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.

بعد از پختن زمانی که توی ظرف سرو کردید در صورتی اگر دوست داشتید کمی خامه و هویج و جعفری بهش اضافه کنید