2777
2789
عنوان

امشب دلمـ بد گرفته

353 بازدید | 21 پست

چرا ما آدما با قضاوتامون دل بقیه رو به درد میاریمـ. 

چرا زجر دادن و آسیب زدن آدما برای ماها اینقدر لذتبخشه؟ 

چرا دیگرانو سزاوار اون‌‌ چیزی می دونیم  که برای خودمون دوست نداریم ،؟!!!

چرا ...

جرا ...

واقعا چرا ؟!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دیروز منم یه تاپییک زده بودم ی عده دروغگو ومریض وعقده ای اومدن دلمو شکستن خداازشون نگذره

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

هـعـــی ، کاش همدیگرو بیشتر میفهمیدیم.

کاش منک نمیبخشمشون خدا جوابشونو بده لذت میبرن عقده این

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

منم خیلی دلم گرفته دنیا هیچ عدالتی نداره.خودِ خدا هم بین بنده هاش عدالتو رعایت نکرده

عدالت؟؟

اصلا وجود نداره 

هرکی پارتی داشته باشه به جایی میرسه 

هرکی پول داشته باشه برا همه عزیز 

گور بابای بقیه 

اخرشم اونا ک پولدارن جاشون تو بهشت برا خیر و خیراتی ک کردن 

ما بدبخت بیچاره ها ک هم تو این دنیا زجر کشیدیم ته جهنم 

عدالت خدا 

وقتی خدا عدالتو رعایت نکرد چه توقعی از پدر مادرت داری.پدر مادرم بینمون فرق میزارن دلمو امشب بد شکستن ای خدا تو دیگه چرا؟چرا من همش درد دارم چرا بچه دومو نمیدی سلامتی رو حداقل بده خدا صدامو میشنوی؟چقدر برم دکتر دیگه خستم خستههههه😭😭😭😭

خدایا شکرت