2777
2789
عنوان

گناهم چیه آخه

99 بازدید | 4 پست

من فرزند دوم خانوادم و خواهر بزرگتر از خودم دارم سه سال از من بزرگتره 

بعد وقتی بچه مدرسه ای بودیم مامان و بابام بیشتر برای اون لباسو کفش و اینا میخریدن نه من چون میگفتند اون بزرگتره بیشتر تو چشمه تو چیزی نمی خوای 

یا موقع مدرسه رفتن پول تو جیبی بیشتری ب اون میدادن چون صبحونه نمی خورد و من چون صبحونه می‌خوردم پول کمتری گیرم میومد یا وقتی من میخواستم بریم جایی و خواهرمم یه جاییه دیگر و دوست داشت همیشه حرف حرف اون بود چون بزرگتر بود اون موقع ها همش میگفتم شماها بین منو خواهرم فرق میزارین آخه گناهه من چیه ک کوچیکترم 

الآنم هر دو ازدواج کردیم و خواهرم کل طلاهاشو برای شوهرش فروخته ولی شوهرش خیلی آدم خوبیه 

و من طلاهامو نفروختم چون شوهرم خیلی خیلی بده 

سر اینکه اون طلاهاشو از دست داده بابام میخواد زمینشو ب اسم خواهرم کنه میگه گناه داره 

میگم آخه گناهه من چیه این وسط ک حقمو میخورین

خواهرم میگه چقدر تو حسودی مادرمم میگه چش نداری خواهرتو خوشبخت ببینی 

خانما بنظرتون حرف من نادروسته یعنی حق من خرده نمیشه چون خواهر کوچیکم یا چون طلاهامو نفروختم واسه شوهرم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید برعکس باشه؟ 🥺🥲

قربون دلت برم آخه🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱