2777
2789
عنوان

سلام خواهران میشه بیایید

185 بازدید | 29 پست

من داداشم ۲۵ سالشه همش با مادر و پدرم دعوا داره پدرم فشار خون داره ی دفه میافته زمین بعد داداشم به پدرم داد میزنه پدرمم دست از قلبش میگیره میشینه الانم برادر عوضیم با مادرم رفتن دکتر اگه بیاد گفت میخوام بابارو از خونه بیرون کنم خواهران فکر کنید منم برادر تونم ی لطفی در حقم کنید بگید چه خاکی بریزم تو سرم؟؟ اگه بیان دعوا کنن چی؟؟ بنظرتون با چاقو برم داداشمو بیرون کنم؟؟ به خدا قسم یک کلمم دوروغ نیست بابامم میگه اگه داداشت بیاد منو بیرون کنه منم داداشتو میکشم حالا من میخوام با چاقو برادرمو تیکه پاره کنم

(آقا هستم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباتون با تیکه پاره شدن برادرتون قلبش نمیگیره؟

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

نه بابام اینو دوست نداره

دیگه راضی به مرگش که نیست 

خونه برای بابات مگه نیست؟ حق این کارو نداره 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤