2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سس براش درست نکردی؟؟

منظورم رب و فلفل دلمه و پیاز؟؟ ابش انگار کم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ایول 

ربی دوس ندارم منم 

چجور درس کردی؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
منم از رب متنفرمبا کره و زعفرون و روغن و زردچوبه

مرغ ربی بدم اومده جدیدا

ببین ی روش امتحان کن ک با اب پیاز پخته میشه

پیاز خلال کن بریز کف و روغنم بریز مرغ بچین و فلفل دلمه و هویچ

یا بزار پیازو هویچ و فلفل سرخ بشن بعد بزار مرغو هردو خوبع

بعد ادویه بپاش زعفرون 

درشو بزار خود پیاز اب میندازع انقد خوبع مجلسی میشع 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مرغ ربی بدم اومده جدیداببین ی روش امتحان کن ک با اب پیاز پخته میشهپیاز خلال کن بریز کف و روغنم بریز ...

اره اینجوریم خیلی خوشمزس

من الان مردم کامل درست بشه برنج میریزم روش تا دم بکشه

غذای خیلی راحت و خوشمزه ایه حتما امتحانش کن

اره اینجوریم خیلی خوشمزسمن الان مردم کامل درست بشه برنج میریزم روش تا دم بکشهغذای خیلی راحت و خوشمزه ...

ارع خوشمزس