2777
2789
نه عزيزم ٣٢و ٣ روزه 😍 مرسي عزيزم 😍😍 رژيم غذايي ديابت دارم 😢😢😢

یادته هی میگفتم انقد شیرینی نخور میزدی تو دهنم؟؟؟؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

سطحی تویی که به اساتید سایت توهین میکنی😞هرچی شگفت انگیزتر سطح ومساحت بیشتر😆😆😆😅😅

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسي عزيز دلم آمين 😍😍❤️❤️🤗 من والا ١٥ كيلو اضافه كردم ، ديابت گرفتم . الان انگشتام ديگه جا ندار ...

ای خدا   

انشاالله به سلامت بغلش کنی عزیزم

عیب نداره ایناهمه میگذره منم واسه کم کاریم هرماه میرفتم ازمایش توکه مث شوهرم باید هرروز قندتو تست کنی 

دوباره میسازمت💪

ای خدا     انشاالله به سلامت بغلش کنی عزیزم عیب نداره ایناهمه میگذره منم واسه کم کاریم ...

مرسي عزيز دلم آمين 😍😍😍😘😘❤️🤗🤗

واي خيلي سخته خيلي 😢😢روزي ٦بار😢😢😢

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من تازه عضو ني ني سايت شدم ولي در اين مدت كم فهميدم كه خيلي از كاربرها بچه هستن و فكر هاي بچه گونه د ...

شما چطور جرات میکنی همچین تاپیکی بزنی. اگه به نتیجه رسیدی که اینجا همه سطحین یواش بکش بیرون. اینجا چیکار داری؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
بخودت برس😔😔

انگشتام ميسوزه از بس سوراخ شده 😢

هر روزم بايد پياده روي كنم . باورت ميشه همه چي قند داره آدم به چه كنم چه كنم ميافته😭

چرا انقدر زیاد اخه؟؟؟؟؟مگه صب به صبح نیست؟ قندت چنده؟

نه عزيزم قبل و ١ساعت بعد از هر غذا 😢😢

بايد نرمال زير ٩٠ قبل و ١٤٠ يك ساعت بعد از غذا باشه .

انگشتام ميسوزه از بس سوراخ شده 😢 هر روزم بايد پياده روي كنم . باورت ميشه همه چي قند داره آدم به چه ...

بخا پز بخور همه چیو. چربی هم تبدیل به قند میشه. یه دوهفته سختی بده بخودت.

تو ارثتون قند هست؟مامان بابا؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

انگشتام ميسوزه از بس سوراخ شده 😢 هر روزم بايد پياده روي كنم . باورت ميشه همه چي قند داره آدم به چه ...

دوستمم مث شمابود میوه دکتر گفته بود فقط خیار بخور

حالا فکر کن من باردار بودم فقط واسه نماز صبح که پامیشدم3تا موز میخوردم

خیلی سخته 2ماه دیگه صبر کن نی نی تپلی که بیاد همه اینا یادت میره

دوباره میسازمت💪