2777
2789

تو همین مدت زمان کم که از عضویتتون میگذره به این نتایج درخشان رسیدید؟؟خوب این نشون میده شما علاوه بر سطحی نگر بودن خیلی خیلی عجولید

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🙈🙈😂😂😂😂😂

ای جان فدای نی نی بشم جا خوش کرده 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دوستان اشاره کردن بالای مجلس جا نیس استارتر بشین دم در

اینجا همه جور طرز تفکری هست ....

توی این سه سالی که من اینجا بودم خیلی استفاده کردم ... با ادمهایی با فکرهای جدید اشنا شدم ....

طبیعیه که عمقیها به قول شما کمتر تاپیک میزنن و نظراتشون رو جسته گریخته تو تاپیک ها میشه خوند ....

بگردی تاپیکهای درست درمون کم نیست

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

شنا بلت نيستم خواهر هي غرق ميشم ميرم زير آب 😁😁😁😂

اوخووودووو بیا بغلم خودم یادت میدم با این شیکم بامزت😍

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نه عزيزم ٣٢و ٣ روزه 😍 مرسي عزيزم 😍😍 رژيم غذايي ديابت دارم 😢😢😢

وای من 33هفته ام بود 25کیلو چاق شدم ولی خیلی بده من کم کاری تیرویید داشتم

انشاالله به سلامت زایمان کنی عزیزم نی نیت چیه 

دوباره میسازمت💪