2777
2789

ما ب شخصه دعوا تو زندگیمون زیاده اصلا آرامش‌ ندارم همش خوابای آشفته میبینم و حداقل ۲ یا ۳ روز یبار اعصابم ب کلی خورد میشه

۱۷ سالمه 

مامانمم خیلی زجر میکشه :(

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر خونه ای دعوا داره. بلاخرهسن ۱۷ اینجوریه ک با خانواده نمیسازی بزرگ بشی بهتر میشه

من می‌سازم بابام نمیسازه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

سنت کمه. تجربه نداری زیاد. والله دعوا تا پنج سال اول زندگی زیاده و پر حاشیه. بعد 5 سال یکم ا. ضاع به ...

مامانمم اندازه من زجر میکشه همش تقصیر بابامه

ای بابا

ظلمه والدین دعوا کنن

بچه بیچاره که گناهی نداره اسیب میبینه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ای باباظلمه والدین دعوا کننبچه بیچاره که گناهی نداره اسیب میبینه

من از ۵ سالگی دعواهاشونو یادمه

روانی شدم

اشکال نداره تحمل کن چند سال دیگ یا شوهر میکنی یا میری دانشگاه

شوهر هم میشه یکی مث بابام

ای باباظلمه والدین دعوا کننبچه بیچاره که گناهی نداره اسیب میبینه

وقتی حرف و منطق چاره ساز نیست 

بهتره افراد سکوت کنن 

اینجوری حداقل تنش و اعصاب خوردی گمتره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خب دیگه. تو دوره ی اوج جوانی هستی و اوضاع خونه آشفته است. تحملش سخته. فقط مواظب باش از شرایط بد خونه ...

اوضاع خونه ما همیشه آشفته بوده 

وقتی حرف و منطق چاره ساز نیست بهتره افراد سکوت کنن اینجوری حداقل تنش و اعصاب خوردی گمتره

بابام وقتی دعوا راه میندازه داد میزنه حتی قبلا منو داداشم رو کتک میزد و حتی مامانم