00sweet00 مدیر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 811 عنوان شبکه ی جم | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست کیا اینجا تلویزیون شبکه های جم رو میبینن؟این دختر ایرانیه که دکتره تبلیغ قرص ففول میکنه صداش و لحنش موقع حرف زدن رو مخ شما ام هست یا فقط من دلم میخواد خفه ش کنم ؟ 😑😂 اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 1403/05/30 | 15:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7070 همون زغال اخته س 😂 امروز ندیدیمش ما خیلی خیانت نو خیانت بود بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
00sweet00 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 811 خیلی خیانت نو خیانت بود اصلا اصل سریال ترکی بر پایه خیانته دیگ😂 اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده
00sweet00 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 811 خیلییی .. من محکوم به شنیدن جمم ، تا یک شب 😥 الهی بگردم🤣🤣 اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده
nazss عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 823 من دوست دارم ماهواره داشته باشیم ولی نمیدونم چطوری به شوهرم بگماصلا سخت گیر نیست هامیگه خودت از فضای مجازی پیدا کن بزن فلش نگاه کندیش ماهواره هم که باباش داشت و داد بهش داره خاک میخوره یه زن قوی _
00sweet00 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 811 من دوست دارم ماهواره داشته باشیم ولی نمیدونم چطوری به شوهرم بگماصلا سخت گیر نیست هامیگه خودت از فضای ... چیز بدی نیست که خبتو ماهواره همه معمولن همین شبکه های جم و اینارو نگاه میکنن ک خب چیزای بد بد نمیزارن دیش دارینماهواره ندارین؟قیمت ماهواره ها متنوعه خب ولی فک نکنم زیر دو سه تومن باشه الاناز توی فلش نگاه کردن خیلی بهتره اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده