2821
2789
عنوان

شبکه ی جم

172 بازدید | 21 پست

کیا اینجا تلویزیون شبکه های جم رو میبینن؟

این دختر ایرانیه که دکتره تبلیغ قرص ففول میکنه صداش و لحنش موقع حرف زدن رو مخ شما ام هست یا فقط من دلم میخواد خفه ش کنم ؟ 😑😂

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 

همین الان تو سرم پلی شد😑

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امروز خونه بودم از بیکاری چرخیدم تو کانالا رف رو ی فیلم 

مرده متاهل با ی زن فک کنم شعله یا شراره بود اسمش خیانت میکردب زنش،از این زن اجازه میگرف بره بیرون با زنش یا ن،این زن ب زنش میگف خیکی

😐🙄ی اهنگ ملیحم گذاشته بودن زمینش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

هر وقت خفه اش کردی به منم اطلاع بده تا خیالم راحت بشهمامای نمونه😁😁😁

🤣🤣🤣

من سریال رو نمیبینم اما وقتی مادرشوهرم خونمون هست بخاطر اون میزنمذغال اخته رو دیدی😁

نمیدونم اسمشو ولی این فیلم ک گفتم امروز عروس بدجور مادرشوهرو چزوند🥴🤣

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شعله بوده .. 😅

نمیدونم کلی عشوه اومد برا مرده🤕

نمیدونم اسمشو ولی این فیلم ک گفتم امروز عروس بدجور مادرشوهرو چزوند🥴🤣

همون زغال اخته س 😂 امروز ندیدیمش ما

2790
2823
2791
2779
2792