2777
2789
عنوان

شبکه ی جم

165 بازدید | 21 پست

کیا اینجا تلویزیون شبکه های جم رو میبینن؟

این دختر ایرانیه که دکتره تبلیغ قرص ففول میکنه صداش و لحنش موقع حرف زدن رو مخ شما ام هست یا فقط من دلم میخواد خفه ش کنم ؟ 😑😂

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 

همین الان تو سرم پلی شد😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز خونه بودم از بیکاری چرخیدم تو کانالا رف رو ی فیلم 

مرده متاهل با ی زن فک کنم شعله یا شراره بود اسمش خیانت میکردب زنش،از این زن اجازه میگرف بره بیرون با زنش یا ن،این زن ب زنش میگف خیکی

😐🙄ی اهنگ ملیحم گذاشته بودن زمینش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

هر وقت خفه اش کردی به منم اطلاع بده تا خیالم راحت بشهمامای نمونه😁😁😁

🤣🤣🤣

من سریال رو نمیبینم اما وقتی مادرشوهرم خونمون هست بخاطر اون میزنمذغال اخته رو دیدی😁

نمیدونم اسمشو ولی این فیلم ک گفتم امروز عروس بدجور مادرشوهرو چزوند🥴🤣

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شعله بوده .. 😅

نمیدونم کلی عشوه اومد برا مرده🤕

نمیدونم اسمشو ولی این فیلم ک گفتم امروز عروس بدجور مادرشوهرو چزوند🥴🤣

همون زغال اخته س 😂 امروز ندیدیمش ما