2777
2789
عنوان

😔😔😔😔

130 بازدید | 8 پست

شوهرم ی چندماه خیلی پرخاش میکنه سر ی چیز کوچیک کلی بهم فاش میده بینمون مث قبل محبت نیس و دیشب یخورده بحثمون شد سر اینک هرچی شد حق و بخودش میده و کار اشتباهشو قبول نمیکنه و همیشه میگ ت مقصری دیشب خونه مادر شوهرم بودم سر کوچشون هیئته شوهرم با برادرش رفتن جاریم زنگ زد ب شوهرش گفت دلم درد میکنه بیا بریم سریع اومد و ب بچش گفت مامان حالش خوب نیس بریم خونه تازه با کلی قسط و طلبکار ک دارن همیشه ب فکر چیزی خریدن برای خودشه و کلی ارزش برای خودش قائله شوهرشم ۱۲ ساعتی سرکاره من دوتا بچه کوچیک دارن باید قطره بهشون میدادم من تازه قبل جاریم ب شوهرم زنگ زده بودم ک بریم خونه بچها رو قطره بدم بهم گفت خیله خب حالا هروقت من گفتم میریم و کلی خسته بودمو سرم درد میکرد اخرم همه ک رفتن حالا ما رفتیم بد سرم داد میزنه چرا بهم میگی هی بریم هیچکس زنش اینطوری نیس الان مدتیه نمیتونم حتی ی نه بهش بگم میگ هرچی من گفتم باید بگی چشم والا من اصلا ن ولخرج ن هیچی خرج خودم سالی یبار یدونه مانتو نمیدونم بااین حال ک سنم کمه و دوتا بچه شیر ب شیر دارم تو ی خونه کوچیک مستجری شوهرم کارش ازاد ۲ ۳ ساعت میره دوتا بار میزنه ب هیجا نمیرسه دارم‌باهاش میسازم و هرچی میگم میگ صدات رو مخه یا دیشب میگ کی بشه تورو طلاقت بدم منو دوست داره واقعا و خداییش بعضی وقتا ی چیزی بخوام برام میگیره ولی الان مدتیه اینطوری شدا دلم میخواد بهم اهمیت بده ن که بهش بگم سرم درد میکنه بگه بگوزم ببخشید واقعا ک انقد طولانی شد عزیزان

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
ترکان یه ضرب المثلی دارن میگن چوب تو سرش نزن یعنی تحریکش نکن

پس چی اهمیت ندم بهش یا باهاش حرف نزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهت همونجاست که خودت به خودت اهمیت نمیدی جاریت خودش به خودش اهمیت میده و احترام میذاره شوهرشم همینو یاد گرفته 

تو وقتی خودت به خودت احترام نمیذاری از شوهرت چ انتظاری داری

اشتباهت همونجاست که خودت به خودت اهمیت نمیدی جاریت خودش به خودش اهمیت میده و احترام میذاره شوهرشم هم ...

خب چجوری ب خودم احترام بذارم مگ من ک بی احترامی نکردم عزیزم 

خب چجوری ب خودم احترام بذارم مگ من ک بی احترامی نکردم عزیزم

عزیزم شوهر شما که یه شبه اینطوری نشده در واقع هیچکس یه شبه تغییر نمیکنه شما از اول زندگیت خودتو اولویت قرار ندادی به خودت نرسیدی هرچی که دوست داشتی رو نخریدی به قول خودت ولخرج نبودی سالی یدونه مانتو گرفتی شوهرتم اینو یاد گرفته که شما نباید اولویت باشی اون و حرفش باید اولویت باشن 

عزیزم شوهر شما که یه شبه اینطوری نشده در واقع هیچکس یه شبه تغییر نمیکنه شما از اول زندگیت خودتو اولو ...

اخه اولا باهم خوب بودیم الان ی کار اشتباهی بکنه بازم منو مقصر میدونه و همش بهم میگ برو خونه مادرت طلاقتو بگیر چرا نمیری منم والا بخاطر بچه هام کوچیکن دوتاشون مای بییی میشن کجا ول کنم برم اخه بخاطر بچه هام زندگی میکنم

اخه اولا باهم خوب بودیم الان ی کار اشتباهی بکنه بازم منو مقصر میدونه و همش بهم میگ برو خونه مادرت طل ...

عزیزم برو بچه هاتم ببر خب بچه تا ۷ سالگی حضانتش با مادره برو که فکرنکنه بی کس و کاری