2777
2789
من در این مورد زیاد توی سایت در مورد تجربه خودم گفتم بازم میگم من خون پریم سیاه بود و بدبو پریمم هم ...

فدات شم عالي بود من لكه بيني قبل ار موعدپري دارم رنگ پريمم قرمز مايل به سياه غليظ و كشدار بدبو هم نيس فقط روز دوم زياد مياد بدش كم ميشه لكه بيني بد پري هم ندارم درد پري هم با يه قرص ژلوفن قطع ميشه ولي روزاي تخمك گزاري درد دارمو تير ميكشه تخمكم كمرمم ايندفه يخ من قبلنا خيلي موقع پري زعفرونو تخم هويج خوردم عسلمم زياد خوردم ولي شكمم يخ بااين شرح حال بنظرت من رحمم سرد يا شك من واژنمم خيلي خشكه اصلا مرطوب نيس

بچه‌ها سلام. من یک تازه‌واردم     من هم این علامت‌های لکه‌بینی قهوه‌ای و بعد سیاه و بعد خ ...

منم لكع بيني قهوه اي دارم ولي پريهام سروقته فقط ايندفه لكه بينيم ٧روز زودتر از موعد پريم شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لكع بيني قهوه اي دارم ولي پريهام سروقته فقط ايندفه لكه بينيم ٧روز زودتر از موعد پريم شد 

می‌دونی من پری‌هام سر موقع است ولی فاصله‌هاش کمه اما تو دوره پری چند روز اول لکه‌بینی قهوه‌ای دارم( اینکه میگم لکه‌بینی منظورم اینه خونریزی خیلی کمی دارم) بعد سیاه و کمی زیاد میشه، بعد خونریزی رنگ قرمز، آخرشم باز در حد لکه‌بینی کم میشه. به نظر خودم رحم من سرده چون میگن فیبروم هم از سردی رحم ایجاد میشه.

فدات شم عالي بود من لكه بيني قبل ار موعدپري دارم رنگ پريمم قرمز مايل به سياه غليظ و كشدار بدبو هم ني ...

با این اوصاف نه گرمه نه سرد معتدله همین که کشداره یعنی خشک نیست عزیزم من خودم ترشحات واژنم خیلی کمه ماهی که باردار شدم خشک خشک بودم اصلا ترشح تخمک گذاری نداشتم

شما اگر مشکل نداری بنظرم کیت تخمک گذاری بزن اقدام کن چون منم فکر میکردم تخمک گذاریم روز نهمه ولی با کیت و سونو فهمیدم اشتباه میکردم روز پانزدهم بوده

به علائم درد و این چیزا نمیشه قطعی تخمک گذاری رو تشخیص داد بهترین وسیله کیته

انشاالله جواب بگیری

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
با این اوصاف نه گرمه نه سرد معتدله همین که کشداره یعنی خشک نیست عزیزم من خودم ترشحات واژنم خیلی کمه ...

فدات عزيزم ممنون كه ج ميدين اره فقط روزاي پري كشدار بايد كيت بزارم اين ماه وكمرمم گرم نگهدارم همه چيم بخورم 

بچه‌ها سلام. من یک تازه‌واردم     من هم این علامت‌های لکه‌بینی قهوه‌ای و بعد سیاه و بعد خ ...

عزیزم فیبروم تو از چه نوع اسمش چیه ؟ بزرگ نمیشه؟ 

منم فیبروم دارم و بهم نگفتن دلیلش چیه و دردهای زیاد دارم و خونریزی خیلی کم. باید چکارکرد؟

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
عزیزم فیبروم تو از چه نوع اسمش چیه ؟ بزرگ نمیشه؟  منم فیبروم دارم و بهم نگفتن دلیلش چیه و درده ...

سلام عزیزم. من تازه فهمیدم فیبروم دارم! یعنی فقط یک بار رفتم سونو و نمی‌دونم بزرگ میشه یا نه. نوعش رو چیزی نگفت بهم، ولی مال من اصلا درد نداره و حجم خون‌ریزی دوره‌ام بیشتر نشده فقط فاصله پری‌هام خیلی کم شده که خب در نتیجه میشه گفت خون‌ریزیم زیاد شده. شما چند وقته داری؟ واسه درمانش چی کارا کردی؟

دوستان من با مامانم اين موضوع رو درميون گذاشتم مامانم گفت اون موقع ها ميگفتن رحمي كه سرد بشه رو بايد بخور اب گرم داد منم هرشب يه سنگو داغ ميكنم رو گاز بد پارچه ميپيچم بهشو ميزارم زير كمرم بد روشكمم دراز ميكشم روش بد امروز م كه ٤پري هستش رفتم لگنو پراب جوش كردم من ابو داغ كردم تو كتري بد ريختم بد نشستم روش حالتي كه عذر ميخام تو دستشويي ميشينيم ديگع فاصلشو خودتون تنظيم كنين كه داغي زياد نسوزوندتون بدتو اجابت مزاج بخار اب ميره تو رحم ورحمو گرم ميكنه حالا رنگ پريم روشن شده با اين كارايي كه كردم نبات داغم ميخورم اونم ميگن خيلي تاثير داره

سلام عزیزم. من تازه فهمیدم فیبروم دارم! یعنی فقط یک بار رفتم سونو و نمی‌دونم بزرگ میشه یا نه. نوعش ر ...

منم تازه متوجه شدم که دارم 2ماهی میشه که بهم گفت هر 6ماه سنو بده ببن اندازش بزرگ میشه یانه چون پریودمم نامرتب بود ازمایش داد پرولاکتینم بالا بود قرص داد تا دوباره ازمایش بدم ببینم چطور میشهگف

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
دوستان من با مامانم اين موضوع رو درميون گذاشتم مامانم گفت اون موقع ها ميگفتن رحمي كه سرد بشه رو بايد ...

عزیزم دکتر من اتفاقا اکیدا تاکید داشت تو ایام پریودی حتی‌الامکان شستشو نداشته باشم. اتفاقا می‌گفت آب حتی آب گرم هم باعث سردی رحم میشه.

عزيزم منم رنگ پری سیاه و غلیظ هست و در این مورد تحقیق زیاد کردم...... هر دو هم سردی زیاد رحم هم گرمی زیاد رحم باعث سیاه شدن رنگ پری ميشه...... باید خودت رو رژیمت دقت کنی و ببینی که کدوم رو زياد مصرف میکنی.     مثلا خودم علتش مصرف گرمیجات زباد هستش...... [ چند ماهی که کمتر گرمی میخوردم بهتر شده بود......دوباره ماه قبل فلفل سیاه و عسل و دارچین زیاد خوردم و این ماه دوباره رنگش تیره تر شد........ 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
عزيزم منم رنگ پری سیاه و غلیظ هست و در این مورد تحقیق زیاد کردم...... هر دو هم سردی زیاد رحم هم گرمی ...

اخه من لكه بيني هم دارم زيادم حموم رفتمو كمرمو شكمو سرما دادم بدشم تابستون خيلي سردي خوردم البته گرمي هم خوردم ولي سردي بيشتر بد ميگن حموم كردن خيلي مهمه تو پري