من در این مورد زیاد توی سایت در مورد تجربه خودم گفتم بازم میگم
من خون پریم سیاه بود و بدبو پریمم همیشه جلو میوفتاد و قبلش لک بینی داشتم کلی دکتر رفتم گفتند مشکل نداری دوسال باردار نمیشدم میدونستم که از پریمه چون قبل از ازدواجم اینطوری نبود بعد از ازدواج همه می گفتند گرمی بخور تا زودتر باردار بشی متاسفانه این خیلی جاافتاده و همه باور دارند تا اسم بارداری یا ناباروری میاد فوری میگن رحمت سرده تا میتونی گرمی بخور منم عسل و سیاهدانه و دارچین قاطی کرده بودم هر روز یه قاشق میخوردم آویشن بابونه سیاهدونه زعفرون زنجبیل دارچین هر چی بگی دم میکردم میخوردم
کلی دکتر و دوا درمون کردم حتی با شش تا تخمک آی یو کردم نشد
دیگه بیخیال دکتر شدم و بعد از چهار ماه گفتم برم طب سنتی البته من داروهاشون قبول ندارم فقط میخواستم راهنماییم کنه بهشون گفتم پریم اینطوریه نه معاینه کرد نه چیزی راستی موقع تخمک گذاریم انگار توی شکمم آتیش بود ببخشید و ا ژ ن م داغ داغ میشد گفت که رحمت زیادی گرم شده و نطفه رو میسوزونه برو فقط تا میتونی سردی بخور منم از روز اول پری شروع کردم هر روز بغیر از غذام یه کاسته ماست یه کم ترشی و یه لیوان شیرسرد هر روز از روز اول پری میخوردم روز دوم رنگ خون پریم تغییر کرد و به حالت قبل و نرمال برگشت البته درد هم داشتم بخاطر سردی فقط روز دوم تحمل کردم تموم شد اقدام کردم و همون ماه اول باردار شدم بدون هیچ دارویی
البته از دکتر رحم سرد هم پرسیدم گفت علائمش خون رقیق پریه خون خیلی رقیق میشه و خونریزیش زیادتر رحم گرم خونش کم میشه رحم سرد پری جلو نمیندازه فقط خونریزیش زیاد و رقیق میشه همین
امیدوارم به دردتون بخوره
موفق باشید