2777
2789
من شنیدم رحم سالم رحمیه که روز دومش شدیدترین روزه و کم کم قطع میشه،رحم سرد چند روز شاید لک بینی داشت ...

من اول لكه بيني دارم بد روز دوم شديدتر كم كم قطع ميشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.منم رحمم سرده خیلی سرد.چندوقته یچیزی بمن یاد دادن انحام دادم نتیجم دیدم منی ک فقط با دارو پری میشدم سر ماه شدم.ی حلوا هس راحته.روغن زیتون خرمای له شده با سیاهدانه بگیر قاطی کن اندازه ۲دقیه فقط۲دقیقه تفت بده سعی کن تو یک روز همشو بخوری.تو دوران پریودم باید خورد.بازمدخواستی میتونی درست کنی.ولی تو یک روز باید همشو خورد.من تنبلم یمدت انجام دادم دیگ ندادم خاک بسرم😣

من خيلي دارم راجع به اين تحقيق ميكنم ولي اينبار پرشدم بشدت كمرمو شكمم يخ رنگ پريمم غليظ و سياه كه تا اونجايي كه من خوندم رنگ سياه نشوندهنده ي گرم بودنو سوختن نطفس فقط مال من گرم و خشك چون ترشحم زياد نيس

من اول لكه بيني دارم بد روز دوم شديدتر كم كم قطع ميشه 

منم تقریبا همینطوری ام،روز اول چهار پنج ساعتی حدودا لک بینی دارم بعد شروع میشه،روز دومم شدیده و بعدش کم و کمتر میشه تا قطع،نمیدونم دیگه حالا گرمه یا نیس،دردم ندارم مگه اینکه فعالیت شدید کنم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
سلام.منم رحمم سرده خیلی سرد.چندوقته یچیزی بمن یاد دادن انحام دادم نتیجم دیدم منی ک فقط با دارو پری م ...

رنگ پريت چطوريه موقع پري درد داري يا نه از علايم رحم سردت بگو استفاده كنيم

رنگ پريت چطوريه موقع پري درد داري يا نه از علايم رحم سردت بگو استفاده كنيم

عزیزم منم روز اول فقط لکه بینیه چندساعت یا شایدم ۱-۲دوروز طول بکشه تا بیاد اولش سیاهه بعد یهو شدید و غلیظ میشه.شکمم همیشه سرده.دردم دارم تو پریودیم.همیشه م دچار نفخ هستم.

منم تقریبا همینطوری ام،روز اول چهار پنج ساعتی حدودا لک بینی دارم بعد شروع میشه،روز دومم شدیده و بعدش ...

من قبل از پريم لكه بيني دارم بد پري ميشم اي كاش يكي بياد اطلاعات داشته باشه

بچهامن همیشه شکمم دردهای وحشت ناک داره و نفخ شدید که باعث میشه دردم بیشتربشه فقط روز 2زیاد بعداز اون همش لک بینی باید چکار کنم فکرمیکنم رحمم خیلی سرد 

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

من در این مورد زیاد توی سایت در مورد تجربه خودم گفتم بازم میگم

من خون پریم سیاه بود و بدبو پریمم همیشه جلو میوفتاد و قبلش لک بینی داشتم کلی دکتر رفتم گفتند مشکل نداری دوسال باردار نمیشدم میدونستم که از پریمه چون قبل از ازدواجم اینطوری نبود بعد از ازدواج همه می گفتند گرمی بخور تا زودتر باردار بشی متاسفانه این خیلی جاافتاده و همه باور دارند تا اسم بارداری یا ناباروری میاد فوری میگن رحمت سرده تا میتونی گرمی بخور منم عسل و سیاهدانه و دارچین قاطی کرده بودم هر روز یه قاشق میخوردم آویشن بابونه سیاهدونه زعفرون زنجبیل دارچین هر چی بگی دم میکردم میخوردم 

کلی دکتر و دوا درمون کردم حتی با شش تا تخمک آی یو کردم نشد

دیگه بیخیال دکتر شدم و بعد از چهار ماه گفتم برم طب سنتی البته من داروهاشون قبول ندارم فقط میخواستم راهنماییم کنه بهشون گفتم پریم اینطوریه نه معاینه کرد نه چیزی راستی موقع تخمک گذاریم انگار توی شکمم آتیش بود ببخشید و ا ژ ن م داغ داغ میشد گفت که رحمت زیادی گرم شده و نطفه رو میسوزونه برو فقط تا میتونی سردی بخور منم از روز اول پری شروع کردم هر روز بغیر از غذام یه کاسته ماست یه کم ترشی و یه لیوان شیرسرد هر روز از روز اول پری میخوردم روز دوم رنگ خون پریم تغییر کرد و به حالت قبل و نرمال برگشت البته درد هم داشتم بخاطر سردی فقط روز دوم تحمل کردم تموم شد اقدام کردم و همون ماه اول باردار شدم بدون هیچ دارویی

البته از دکتر رحم سرد هم پرسیدم گفت علائمش خون رقیق پریه خون خیلی رقیق میشه و خونریزیش زیادتر رحم گرم خونش کم میشه رحم سرد پری جلو نمیندازه فقط خونریزیش زیاد و رقیق میشه همین

امیدوارم به دردتون بخوره

موفق باشید

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

بچه‌ها سلام. من یک تازه‌واردم  

من هم این علامت‌های لکه‌بینی قهوه‌ای و بعد سیاه و بعد خون‌ریزی زیاد رو دارم. تا جایی که من می‌دونم اینا علامت رحم سرده! خود من یه مدت اینجوری شدم و الان فیبروم هم دارم که میگن فیبروم هم به دلیل سردی رحمه. من خودم دکتر سنتی هم رفتم اما حقیقتش کاراش رو انجام ندادم درست. الان به خاطر فیبرومم فاصله پری هام خیلی کم شده و اذیتم و به خاطر همین می‌خوام دیگه کاراش رو بکنم و دوباره برم پیشش. جواب گرفتم به شما هم میگم. فقط سری قبل خون‌ریزی پریودم طبیعی بود( یعنی روز دوم زیاد شد و رنگش طبیعی بود) که الان هر چی فکر کردم چی کار کردم دوره قبل فقط یادمه اصلا سردی نخوردم( حتی یک ذره!) هفته‌ای یک بار هم میگو خوردم که تو تجویز پزشکم هفته‌ای دو دفعه است. حالا باز دقیق درمانم رو پیگیری می‌کنم، تو رو خدا دعا کنین خوب شم این پری‌های زود به زود خیلی اذیتم می‌کنه. نتیجه بگیرم میام همین تاپیک رو به روز می‌کنم.