2777
2789

؟

به نظر خودم اینکه یکی مفت به یه چیزی برسه مثلا خودش سطح پایین باشه بعد با یه مورد خیلی خوب ازدواج کنه زندگیش دگرگون بشه حالا کسانی مثل رونالدو تلاش کردن حقشونه موفق بشن شاید ما هم اندازه اون تلاش میکردیم میتونستیم به خیلی جاها برسیم یا یکی که تو خانواده خوب و پولدار به دنیا میاد از اول معیار هاش بالاست اگه به اونا نرسه ممکنه هیچ وقت احساس خوشبختی نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قران میگه امتحان خداست هر کس با چیزی امتحان میشه

خب این چه عدالتیه که امتحان ها در یک سطح نیستن امسال ما هرچی بلاست سرمون میاد تهش اون دنیا یقه مون رو میگیره چرا کفر کردی؟ چرا ناشکری کردی و....

خب این چه عدالتیه که امتحان ها در یک سطح نیستن امسال ما هرچی بلاست سرمون میاد تهش اون دنیا یقه مون ر ...

نمیگن ازت عذرخواهی هم میکنن و جبران میشه ، اونی هم زیاد داره زیادتر هم باید جواب بده و کارش سخت تره

این دنیا یه بازیه در حد ساختن زندگی ابدیت جدیش بگیر نه بیشتر ، میدونم سخته و همیشه نمیشه کنار اومد خودمم زیاد درگیرم ولی همینه واقعیت همینه کاریشم نمیشه کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نمیگن ازت عذرخواهی هم میکنن و جبران میشه ، اونی هم زیاد داره زیادتر هم باید جواب بده و کارش سخت ترها ...

خدا کنه اینجوری باشه غیر باشه دیگه خدا رو قبول ندارم

راهکار بدیدحالا چیکار کنیم بشیم از اون خوش شانساچه کنیم که خدا برامون بخواد

هیچی والا اون خوش شانس های که من دیدم هیچی نکردم همینجوری خدا براشون ساخته😁