2821
2789
عنوان

روتین مدرسه😍💔

2138 بازدید | 30 پست

سلامم

این اولین تاپیکمه اومدم درباره روتین مدرسه صحبت کنم

اولین کاری که ما باید بکنیم صبحانه ی درسته

مامانا توجه کنید صبحانه درست و مقوی مغز اون بچه رو به کار میندازه پس حتما بچتون رو به صبحونه عادت بدید خودم عواقبشو دیدم چون یه مدت صبح ها صبحونه نمیخوردم 

برای صبحونه میتونید از نان تست و شکلات/کره بادوم زمینی/کره بادوم زمینی شکلاتی/ارده و... استفاده کنید

روی نان تست اگه چیز شکلاتی یا خود کره بادوم زمینی گذاشتید میوه خرد شده بذارید. میوه هایی مثل موز و هلو و توت فرنگی و شلیل و بلوبری و... که البته بلوبری گرونه مزه انگور هم میده شما همون انگورو بزارید اوکیه:/

یا برای بچتون اوتمیل درست کنید. اوتمیل با جو دوسر پرک فوری اماده میشه و شیر. روشم با میوه و گردو و مغزیجات و کورن فلکس و... میتونید تزیین کنید. 

پس تنوع در صبحانه خیلی موثره تا بچه بتونه صبحانشو بخوره وگرنه که هیچی

نون تست و خامه هم خیلی خوشمزه میشه من خودم برای ابجی کوچیکم که امسال میره هشتم روی نون تست یه قسمتشو خامه شکلاتی میزنم یه قسمتشو خامه معمولی خیلی خوب میخوره با چایی. 

اگه از ناهار دیروز یا‌.. عدسی باقی مونده باشه هم با ابلیمو و نمک فراوون میخوره قبل نون

دومین کار اینه که یک روتین پوستی مناسب داشته باشه بچه. از سن راهنمایی به بعد باید خیلی به این چیزا توجه کرد مخصوصا که سن بلوغ شروع میشه و جوش و اینجور چیزا. پس دختر یا پشر شما باید یک روتین پوستی داشته باشه

بستگی به سن و نوع پوست بچه داره

از تونر و سرم مخصوص پوست و درصورت نیاز کرم ضدجوش و غیره میتونید استفاده کنید

و نکته اصلی اینجاست که برای فرزندتون حتماااا حتما ضد افتاب بزنید. اگه پسره حتما روی گردن و پس کله و صورت بزنید که در اثر افتاب سیاه نشن. و دختر هم که زیر مقنعه ست و حتما به صورت و دست اش بگید بزنه.

مرحله بعدی مانتو شلوار و کیف مدرسه ست که یک ادم باید داخل برنامه روزمره ش داشته باشه که شب قبل خواب کیفش رو اماده کنه و مانتو و شلوار اش رو خودش اتو بزنه

اگه فرزندتون کلاس سوم به بالاست حتما بعضی وقت ها بهش بگید بیاد خودش زیر نظر شما فرم مدرسه ش رو اتو بزنه تا عادت کنه و کلا راهنمایی به بعد خودش باید مانتو شلوارش رو اتو کنه و توی این مسائل مستقل باشه ولی شماهم چک کنید شاید بعضی وقتا حال نداشته باشن بپیچونن اگه زیادی خسته بودن اون یه دفعه رو میتونی ارفاق کنید خودتون اتو کنید

و درباره اماده کردن کیف هم باید بهتون بگم که خودش باید اماده کنه برنامه ی فرداش رو و طبق برنامه همه چیز رو بذاره و شما فقط باید چک کنید که چیزی رو جا نذاشته باشه چون در اون صورت مدیر و ناظم و معلم میگن بچه مگه پدرمادر نداره هرروز یه چیزیشو جا میزاره من اینو تجربش کردم حرفای من از رو تجربه ست که بچتون وقتی بچه های دیگه رو میبینه احساس کمبود نکنه یا اینکه شما دوستش ندارید و خیلی ها هم انجام میدن این چیزارو ولی من برای کسایی گفتم که نمیکنن

و اینکه خواهر من زیر چشماش خیلی تیره و گوده مادر زاد و ژنتیکیه این موضوع برای همین همیشه زیر چشماش موقع بیرون رفتن کانسیلر میزنه برای همین موقع مدرسه رفتن هم میزنه شماهم اگه دخترتون این کارارو میکنه نگران نباشید و بهش گیر الکی ندید چون که بچتون هم‌براش عقده میشه هم اینکه بچه های دیگه همه میکنن تو مدرسه. یه سری پدرمادرا زیاد روی این چیزا حساس نیستن و یه سری پدرمادرای دیگه خیلی حساسن رو همه چیز بچشون این بچه ها اونیکی هارو میبینن و دلشون میخواد انجام بدن این کارارو پس مانعشون نشید خودشونم بچه های امروزی بلدن چجوری گلیم خودشونو از اب بکشن بیرون.

و اینکه از فرمژه و ژل لیفت ابرو و مژه استفاده میکنه

و بعضی وقتا از برق لب بعضی وقتا تینت بعضی وقتا هم بالم لب

پس این چیزارو در اختیار بچه ها قرار بدید اگر ندارن و به این کارا علاقه دارن خودشون یه کاریش میکنن

و برای غذا و خوراکی داخل مدرسه 

شما میتونید یه سری چیزا که راجب صبحونه گفتم رو بزارید براشون یا خوراکی و غذا درست کنید که بخوام توضیح بدم طولانی تر میشه

امیدوارم تا اینجا خونده باشید و براتون مطلب مفید بوده باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و اینکه به اضافه ی اینکه مانتوشلوار فرم باید تمیز باشه یچه رو عادت بدید هرشب قبل خواب کفش هاش رو تمیز کنه و با کفش های تمیز بره اینجوری نو تر و سالم تر هم میمونه کفش

فر مژه و تینت لب ...!!!!!

والا همون که موهاش شونه کنه ضد افتاب بزنه اوکیه دیگه اینکارا واسه چیه من ندیدم بچه ای هم درسخون باشه هم تو کار این قر و فرا هرچی بچه علاقه مند به درس تیپ و ظاهرشم ساده تر

همتای مامانم بودم❤

همه میزنن من رفتم مدرسشون رو دیدم خواهرم باهام خیلی راحته میاد همه چیز رو میگه از دوست پسر داشتن بچه ...

لابد غیرانتفاعی

مدرسه دولتی که من دیدم جلوی ورودی در  مدیریت ورودی دارن و خانمی که اونجاست همه بچه ها که میان می بینه موردباشه باید پاک کنن بعد میرن داخل

مگه اون مدرسه ها که شما میگی میدیریت ورودی ندارن؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
فر مژه و تینت لب ...!!!!!

میدونی اخه بچها تو ان سن بیشتر دنبال اینن که کی از کی خوشگلتره کی نمیدونم فلان چیزو داره کلا دنبال این چیزان طبیعیه این موضوع و برای همه حتی مدیر مدرسه عادی شده میگه سر صف از یه دختر هشتمیه پرسیده مارک تینتت چیه از زنگ اول تا الان مونده چه خوشرنگم هست اصن الان بچها دارن عشق میکنن زمان ما به همه چیز گیر میدادن چمیدونم کیلیپس نبند فلان نکن 

والا همون که موهاش شونه کنه ضد افتاب بزنه اوکیه دیگه اینکارا واسه چیه من ندیدم بچه ای هم درسخون باشه ...

ربطی نداره اونی که هم خیلی سادست هم نمره هاش بیسته اصولا تو مدرسه توسری خور میشه به بچه میگن خرخون هیچکس باهاش دوست نمیشه

میدونی اخه بچها تو ان سن بیشتر دنبال اینن که کی از کی خوشگلتره کی نمیدونم فلان چیزو داره کلا دنبال ا ...

والا این مدرسه عجیبه

تو مدارس که ما میبینیم اتفاقا تلاش دارن این جو کی قشنگ تره رو از بین ببرن اونجا تمرکز رو اینکه کی بیشتر تلاش میکنه.

حتی کی باهوش تره هم نه.... کی بیشتر تلاش میکنه

درسی. ورزشی. فرهنگی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز