2777
2789
عنوان

روتین مدرسه😍💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 30 پست
لابد غیرانتفاعیمدرسه دولتی که من دیدم جلوی ورودی در مدیریت ورودی دارن و خانمی که اونجاست همه بچه ها ...

چرا مدرسه خواهر من دولتی 

مدیر و بابای مدرسه هم جلو مدرسه وای میستن اگه ارایش کرده باشن ک دفتر ولی اگه درحد کم باشه مشکی نداره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ربطی نداره اونی که هم خیلی سادست هم نمره هاش بیسته اصولا تو مدرسه توسری خور میشه به بچه میگن خرخون ه ...

کلاچیزایی که میگی خنده داره

من پسرم درس خون همه التماس میکردن باهاش دوست شن تا تو درسا کمکشون کنه

این مدرسه ای که شما میگی معدوم نیست کجاست و با چه سطح فرهنگی خانواده ها و محله که کلا عجیبه....

ملاک دخترای مدریه ای شون با زن های خیابونی یکی شدهکی از همه قشنگ تر و جذاب تره۰🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
والا این مدرسه عجیبهتو مدارس که ما میبینیم اتفاقا تلاش دارن این جو کی قشنگ تره رو از بین ببرن اونجا ...

نه ببین اخه ربطی نداره باید بچه رو یه جوری بار اورد که هم به خودش برسه هم به قر و فر اش هم به درسش مثلا خواهر من میگه سال هفتم یه اکیپی بودن تو کلاسشون همه نمره ها بیست از این هایی که سرکلاس به زمین و زمان تیکه میندازن و میخندن و کلا تو در و دیوارن و دلقک کلاسن ولی حواسشونم همزمان به درس بود اگه این کارارو نکنی و خیلی خرخون طور یه جا‌بشینی دیگه چجوری میخوای از مدرسه لذت ببری

نه ببین اخه ربطی نداره باید بچه رو یه جوری بار اورد که هم به خودش برسه هم به قر و فر اش هم به درسش م ...

بله به خودش برسه بیرون مدرسه

بعدم کی گفته بچه زرنگا فقط نشستن درس میخونن!!!! 

اتفاقا اغلب جزو شیطون ها هم هستن

لذت بردن و شاد بودن با اینکه تشخیش نداسته باشن هرجایی یه اقتضایی داره فرق می کنه

اسی بعضی از کاربر ها دختر این سنی ندارند

یا اگر هم دارند باهاشون دوست نیستند

یا دخترشون علاقه ای به این کارا نداره

یا مدرسه اشون فرق داره

توی مدرسه ما اکثرا ریمل و تینت می‌زنند ولی من خودم اهلش نیستم فقط تابستون

مشاور درسی درخواست بده

کلاچیزایی که میگی خنده دارهمن پسرم درس خون همه التماس میکردن باهاش دوست شن تا تو درسا کمکشون کنهاین ...

شما نمیدونی چون پسر داری 

من نه شوهر دارم نه بچه ای خواهرم با من خیلی راحت تره تا مامانمون 

میاد کل چیزارو میگه به من از اول من عادتش دادم از افتادن لقمه ش روی زمین تا گرفتن نمره بیستو بیاد به من بگه خیلی راحت باهام حرف میزنه شما نمیدونید داخل مدرسه ها چه خبره

البته توی همه ی کلاس ها و مدرسه ها بچه ی خوب هست

اما اینکه بازیگوش و شیطون باشی و نمرت بیست باشه رو میگم که هم خود بچه بهش خوش بگذره هم نمره هاش بالا

اما اگه بچه خیلی شر باشه و بی ادب و نمره هاش پایین باشه اونجوری دیگه میشه شلخته. خود خواهرم میگه یه دختر کلاس نهمی هست انقد ارایش میکنه انگار اومده عروسی. ولی چون مامانش یه کاره ی مدرسه ست مدیر گیر نمیده

یا مثلا همین پارسال توی مدرسه یه اکیپ نهمی که خیلی بی خانواده و ارازل ان چاقو و گل اورده بودن مدرسه مدیر گرفته بودتشون 

سطح خانواده درسته تاثیر داره اما هرچی بیشتر محدود کنی بچه رو بیشتر عقده ای میشه منم نگفتم همیشه تینت میزنه و اینا تینتشم صورتی کم میزنه بعضی وقتا 

اون حدی که فکرشو کنید نیست عزیزم

اسی بعضی از کاربر ها دختر این سنی ندارندیا اگر هم دارند باهاشون دوست نیستندیا دخترشون علاقه ای به ای ...

افرین

شما الان فکر میکنم مدرسه بری درسته؟ 

قشنگ درک میکین حرفای من رو

اسی بعضی از کاربر ها دختر این سنی ندارندیا اگر هم دارند باهاشون دوست نیستندیا دخترشون علاقه ای به ای ...

میدونی اخه یه سری بچه ها میان قیافه هارو مسخره میکنن اعتماد به نفس بقیه رو بیارن پایین وگرنه این‌چیزا خیلی تاثیر نداره

میدونی اخه یه سری بچه ها میان قیافه هارو مسخره میکنن اعتماد به نفس بقیه رو بیارن پایین وگرنه این‌چیز ...

شما مادر خوبی هستید یا میشید چون نسل جدید رو درک میکنید

ولی ای کاش پدر مادر ها به بچه ها قبل از اینکه تینت و ریمل بدند شعور یادشون می‌دادند تا اعتماد به نفس های بچه های مردم رو پایین نیارند

مشاور درسی درخواست بده

شما مادر خوبی هستید یا میشید چون نسل جدید رو درک میکنیدولی ای کاش پدر مادر ها به بچه ها قبل از اینکه ...

دقیقا

ما مادر ساده ای داریم نه زیاد ارایش میکنه نه چیزی

نهایتش یه رژ و ریمل و کشیدن ابروهاش

مادرای این بچه هایی که اینجوری عقده ای بازی درمیارن و میان تیکه میندازن و قیافه های بچه های مردمو مسخره میکنن اینایی ان که فقط روی خودشون وقت میزارن کی برن خرید کی ارایش کنن کی فلان کنن و اینا. برای همینه که بچه دچار کمبود محبت و توجه از سمت پدرمادر میشه. یا کسایی که بیش از حد مذهبی و محدود هستن که در اون صورت اون بچه میشه ببخشید لا.شی مدرسه. اینا حرفای من نیست حرفای خواهرمه. حالا نمیگم همه بچها اینجورین خیلیا هم هستن انقد بچشون با شخصیت و باکمالات و اعتماد به نفس و خوب میشه ادم کیف میکنه میبینتشون

شما نمیدونی چون پسر داری من نه شوهر دارم نه بچه ای خواهرم با من خیلی راحت تره تا مامانمون میاد کل چی ...

من یه دخترم دارم

و اصلا هم مادر سخت گیری نیستم. اتفاقا پایه ی همه ی شیطنت های بچه هام هستم

شما نمیدونی چون پسر داری من نه شوهر دارم نه بچه ای خواهرم با من خیلی راحت تره تا مامانمون میاد کل چی ...

اتفاقا بخاطر شغلی که دارم سرکارم با مدرسه و دانش اموز و خانواده ها زیاده میدونم چه خبره تو بعضی مدارس👌