دو تا سه قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیتر آب ترکیب کنید. خوب با هم میکسشان کنید و سپس کنار بگذارید. حالا به موهای خود شامپو بزنید و سپس از ترکیب سرکه سیب روی سر خود بماید. موهای خود را آب بکشید. دیگر لازم نیست از نرم کننده استفاده کنید، اما اگر دوست دارید استفاده کنید این کار را قبل از استفاده ترکیب سرکه سیب انجام دهید. سرکه سیب باکتری هایی را که باعث تولید چربی در موها می شود را از بین می برد. همچنین این سرکه ریزش مو را کاهش می دهد و به موها درخشش می بخشد.
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
اره از ی دکترطب سنتی پرسیدم اثرش از شامپوها بهتره شامپوها فقط اثر تمیزکنندگی موقت دارن و جنبه درمانی ندارن
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
عه موهای منم چربه امروز برم حموم پس فرداش چربه باز والا تو یه سایتی خوندم یکی از دلایل چربی موی سر ت ...
یکی از علتاش تیرویید هس از شست و شوی زیاد استفاده بیش از حد از سشوار برس و شانه کثیف یا حتی بستگی ب جنس موهم داره
من شنیدم نشاسته ذرت چربی رو زیاد به خودش جذب می کنه . البته نباید زیاد بزنی با همون فرچه ای که موها رو رنگ می کنیم یه ذره با فرچه نشاسته ذرت رو به ریشه موها می زنیم و چربیشو جذب می کنه . با پودر بچه هم می شه همین کارو کرد . اصلا نباید زیاد بزنیم و همینقدر کم و با قلمو بزنیم کثیف کاری هم نداره