2777
2789
عنوان

چرب شدن مو😷😔

17578 بازدید | 31 پست

سلام موهام خیلی چرب میشه مثلا امروز ک رفتم حموم فردا موهام چربه شامپو پرژک سیر میزنم چیکار کنم ک چرب نشه کلافه شدم واسه ریزشم بگین بعد زایمانم خیلییییی موهام میریزه 

شامپوmyبدک نیست

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ آخ مشکل شوهر منم همینه

بنده خدا هر روز صبح موهاشو میشوره همش چربه ولی.همیشه هم شامپوی خارجی میزنه ولی وون موهاش کم پشته اینجوری میشه

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

با سرکه سیب موهاتو بشور

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

تو حموم سعی کن به جای موهات پوست سرتو کف سرتو ‌بشوری موهاتم با همون کف شسته میشن منم مثل توبودم اینجوری دیرتر چرب میشه تازگیا هم شامپو clearمیزنم کلا دیر چرب میشه درتعجبم یکم پیش توحموم داشتم به چرب نشدن موهام یهویی فکرمیکردم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍