2777
2789
عنوان

چرب شدن مو😷😔

| مشاهده متن کامل بحث + 17567 بازدید | 31 پست

دو تا سه قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیتر آب ترکیب کنید. خوب با هم میکسشان کنید و سپس کنار بگذارید. حالا به موهای خود شامپو بزنید و سپس از ترکیب سرکه سیب روی سر خود بماید. موهای خود را آب بکشید. دیگر لازم نیست از نرم کننده استفاده کنید، اما اگر دوست دارید استفاده کنید این کار را قبل از استفاده ترکیب سرکه سیب انجام دهید. سرکه سیب باکتری هایی را که باعث تولید چربی در موها می شود را از بین می برد. همچنین این سرکه ریزش مو را کاهش می دهد و به موها درخشش می بخشد.

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپوی طبی هست. اسمش کتوکونازول هست.

اینو من زدم خیلی خوبه ولی همینکه قطع میکنم یا کم میکنم برمیگرده هم چربی هم شوره

چون جنبه درمانی داره نمیشه مداوم استفاده کرد

به قول دوستمون فقط باید هرروز شست

بیشتر به خاطر تغذیه  اس، باید کمتر چربی، سرخ کردنی، غذای سخت هضم بخوری، سرتو با سرکه سیب بشور، اگه ساقه موت خشکه فقط ریشه مو بزن،

بعد زایمان هم هر کاری کنی تا چند ماه موت می‌ریزه کاری من نتونستم بکنم

اینو من زدم خیلی خوبه ولی همینکه قطع میکنم یا کم میکنم برمیگرده هم چربی هم شوره چون جنبه درمانی دار ...

دکتر بهم گفت تا یه ماه اول هفته ای دوبار استفاده کن و بعد یک ماه تا اخر عمرت هفته ای یه بار استفاده کن چون فوق العاده موهام چرب هست.

چه جالب امتحان کنیم

اره از ی دکترطب سنتی پرسیدم اثرش از شامپوها بهتره شامپوها فقط اثر تمیزکنندگی موقت دارن و جنبه درمانی ندارن 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
اسم شامپو چیه وقیمتش چنده؟

شامپو کلییر ۹تومن کوچیکاش

کنترل چربی ویژه بانوان

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

از بس تند تند ميشورين حساس شده ،موهاتون عادت كرده به زود به زود شسته شدن ، وقتيم نشورين فورا چرب ميشه.

شروع كنين هر ١.٢روز يه بار بشورين، بعد باز بيشترش كنين رفته رفته، مثلا ٢.٣روز يبار ٤روز يبار...

خيلي بهتر ميشه.

یه وقتایی سخته که ن_____آ____م____ر____د نشی!!!
عه موهای منم چربه امروز برم حموم پس فرداش چربه باز والا تو یه سایتی خوندم یکی از دلایل چربی موی سر ت ...

یکی  از علتاش تیرویید هس از شست و شوی زیاد استفاده بیش از حد از سشوار برس و شانه کثیف یا حتی بستگی ب جنس موهم داره 

من شنیدم نشاسته ذرت چربی رو زیاد به خودش جذب می کنه . البته نباید زیاد بزنی با همون فرچه ای که موها رو رنگ می کنیم یه ذره با فرچه نشاسته ذرت رو به ریشه موها می زنیم و چربیشو جذب می کنه . با پودر بچه هم می شه همین کارو کرد . اصلا نباید زیاد بزنیم و همینقدر کم و با قلمو بزنیم کثیف کاری هم نداره