2777
2789
عنوان

ناباروری

191 بازدید | 23 پست

سلام خانما 

لطفاً لطفااااا اگر تجربه ای دارین خداییی بیایین بگین بخاطر تبلیغ و..‌ اینا حرف نزنین نه من وقتشو دارم نه هزینشو 

من انسداد لوله فالوپ دارم فعلا هیچ اقدامی نکرده ام کلا موندم دکتر طب سنتی برم یا دکتر علمی 

اگه تجربه ای دارین که می‌تونه کمکم کنه لطفاً دریغ نکنین ممنونم

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با عکس رنگی بازنشده حتما بالاپراسکوپی عمل کنن منم عملشو انجام دادم راحته ....بیخودهم وقتتو با طب سنتی هدر نده ولی کنارش اصلاح سبک داشته باش .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

تجربه ای ندارم ولی علمی و مدرن برو طب سنتی حداقل بتونه سرماخوردگی رو درمان کنه.

البته بعضی از دکتر های طب سنتی خیلی خوبن مثلا خانم عارفیان در ایتا کانال طب سنتی داره میتونی مراجعه کنی.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

منم ناباروری داشتم بادارو باردار شدم البته ناباروری من به خاطر تنبلی تخمدان بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من ناباروری دارم اما اینی که شما گفتی رو ندارمراستش من طب سنتی رو فقط کمک کننده میبینم نه درمانمثل د ...

ناباروری شما از چیه

منم ناباروری داشتم بادارو باردار شدم البته ناباروری من به خاطر تنبلی تخمدان بود

آها نه مال من انسداده

اگه با عکس رنگی بازنشده حتما بالاپراسکوپی عمل کنن منم عملشو انجام دادم راحته ....بیخودهم وقتتو با طب ...

شما کجا انجام دادی اگه تو تهران یا کرج معرفی میکنی

تجربه ای ندارم ولی علمی و مدرن برو طب سنتی حداقل بتونه سرماخوردگی رو درمان کنه.البته بعضی از دکتر ها ...

باشه ممنونم

شما کجا انجام دادی اگه تو تهران یا کرج معرفی میکنی

اصفهانم بیمارستان شهید بهشتی سال ۹۶انجام دادم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....