2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
من ناباروری دارم اما اینی که شما گفتی رو ندارمراستش من طب سنتی رو فقط کمک کننده میبینم نه درمانمثل د ...

نخیر کاملا اشتباهه من طب سنتی کار میکنم و خیلیم درمان انجام دادم فقط کمک کننده نی در کنار اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه درمانم صورت میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طب سنتی عزیزم چون هم داروهاش عوارض نداره هم درمان میشین هم با اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه دچار بیماری دیگه ای نمیشین هم بیماریهاتون از بین میره حتی بهتون میگن چی بخورین چی نخورین بر اساس مزاج بدنتون بهتون برنامه تغذیه میدن و زیر نظرشون باید باشین

طب سنتی عزیزم چون هم داروهاش عوارض نداره هم درمان میشین هم با اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه دچار بیماری د ...

هر ادمی بخاد دو تا کلمه بخونه داروهای گیاهی

اصلا از همین صدا سیما شبکه سلامتو پنج دقیقه نگاه کنه متوجه میشه همه داروها عوارض داره

خودم بارها بارها شنیدم دکتر تو تلویزیون گفته حتی دمنوش هم عوارض خودشو داره

شما هم بجای تبلیغ کار خودت و جذب مشتری وجدان داشته باش و با جون مردم بازی نکن

.
هر ادمی بخاد دو تا کلمه بخونه داروهای گیاهیاصلا از همین صدا سیما شبکه سلامتو پنج دقیقه نگاه کنه متوج ...

عزیزم شما ک اطلاع نداری لطفا نظر نده من تبلیغ کارمو نمیکنم من کلاس رفتم آموزش دیدم تخصصشو دارم 

درسته عوارض داره ولی استفاده نادرست و بدون شناختش عوارض داره بعضی از گیاها برای ی بیماری هایی خوب نیست تشدیدش میکنه پس نباید تجویز بشه هر دارویی هم بر اساس مزاج بدن اون طرف تجویز میشه من علمشو دارم خیلیم سلامتجو هایی درمان کردم وقتی نمیدونی بی خودی قضاوت نکن اگرم وجدان نداشتم تو این کار نمیومدم با جون کسی هم بازی نمیکنم علم وتخصصشو دارم

شما کجا انجام دادی اگه تو تهران یا کرج معرفی میکنی

سلام عزیزم تاپیکتونو دیدم گفتم شاید کمکی بتونم کرده باشم .منم قراره برم برای ای وی اف .

دکترمم دکتر طاهره لباف توی بیمارستان بهمن ام میاد و دکتر سهیلا عارفی ام میگن خوبه اونم همون بیمارستان بهمنه اگر هنوز دکتری پیدا نکردی میتونی این دکترارو هم بری.البته دکتر من خیلی دیر به دیر وقت میده ولی برو توی سایت بقراط ازش وقت بگیر .ان شاالله مشکلت به زودی برطرف شه و دامنت سبز .توکلت به خدا‌.🤲

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂
سلام عزیزم تاپیکتونو دیدم گفتم شاید کمکی بتونم کرده باشم .منم قراره برم برای ای وی اف .دکترمم دکتر ط ...

ممنون عزیزم نه دکترمو پیدا کردم به امید خدا.  هر چی صلاحه.  انشاءالله خدا دامن همه خانما رو سبز کنه

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی !